REKLAM

Beşiktaş'ta iki kötü haber! Takımla çalışmadılar!

5

Beşiktaş, GZT Giresunspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Beşiktaş'ta iki kötü haber! Takımla çalışmadılar!

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında GZT Giresunspor ile 17 Nisan Pazar günü deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Valerien Ismael yönetiminde gerçekleştirilen ve 20 dakikası basın mensuplarına açık olan antrenmanın ilk bölümünde siyah-beyazlılar, ısınma ve pas çalışması yaptı. Ismael, 3 takıma ayırdığı oyuncularından pas çalışması sırasında tempolu olmalarını istedi. Pas çalışmasında oyuncuların hırsı ve neşesi dikkati çekti.

RIDVAN YILMAZ SAKATLANDI, CAN BOZDOĞAN HASTA

Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Rıdvan Yılmaz ile Mert Günok, takımdan ayrı çalıştı.

Kasık ağrısı nedeniyle takımdan ayrı kalan Rıdvan'ın yarın çalışmada yer alabileceği bildirildi. Gribal enfeksiyon geçiren Can Bozdağan ise antrenmana katılamadı.

Siyah-beyazlı ekip, antrenmanın basına kapalı bölümde ise dar alanda çift kale maç yaptı.

Haber Kaynağı: NTV

REKLAM

Yorumları Göster / Yorum Yaz

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 5 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

Yorumu Gönder

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.