REKLAM

Beşiktaş'ta Jean Onana için üç kulüp devrede!

0

Beşiktaş'ın yeni sezon kadro planlamasında yer almayan Jean Onana için Eyüpspor, Erzurumspor ve Aris Limassol'un devrede olduğu öne sürüldü.

Beşiktaş'ta Jean Onana için üç kulüp devrede!

Beşiktaş'ta yeni sezon öncesi kadro yapılanması devam ederken, takımdan ayrılması beklenen isimlerden Jean Onana'ya talipler çıktı. Kamerunlu orta saha oyuncusuyla Süper Lig ekipleri Eyüpspor ve Erzurumspor'un ilgilendiği, Aris Limassol'un da transfer için devrede olduğu belirtildi.

EYÜPSPOR GÖRÜŞMELERE BAŞLADI

Takvim'in haberine göre Süper Lig ekiplerinden Eyüpspor, Jean Onana'yı kadrosuna katmak istiyor. İstanbul ekibinin transfer için Beşiktaş ile görüşmelere başladığı aktarıldı.

ERZURUMSPOR DA DEVREDE

Jean Onana ile ilgilenen kulüpler arasında Erzurumspor'un da bulunduğu ifade edildi. Beşiktaş'ın Kamerunlu futbolcuyu bonservisiyle göndermeyi hedeflediği öne sürüldü.

TRANSFERDE MAAŞ ENGELİ

Haberde, transfer sürecindeki en büyük engelin Jean Onana'nın maaşı olduğu belirtildi. Beşiktaş'ın anlaşmanın gerçekleşmesini kolaylaştırmak adına oyuncunun maaşının bir bölümünü karşılamaya sıcak bakabileceği ifade edildi.

Öte yandan Aris Limassol'un da Jean Onana'nın durumunu yakından takip ettiği ve oyuncuyla ilgilenen kulüpler arasında yer aldığı aktarıldı.

Haber kaynağı: Sporx

REKLAM

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 0 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

Yorumu Gönder

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.