Beşiktaş’ta kaleci hamlesi tamamlanıyor! Yönetim prensipte el sıkıştı!

Ara transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Chelsea forması giyen Filip Jörgensen için prensipte anlaşmaya vardı; siyah-beyazlılar genç kaleciyi kiralık olarak kadrosuna katmaya hazırlanıyor.
Ara transfer dönemine yönelik planlarını hızlandıran Beşiktaş, kaleci transferinde önemli mesafe kat etti.Siyah-beyazlılar, Chelsea’de forma giyen Danimarkalı file bekçisi Filip Jörgensen için prensip anlaşmasına vardı.
Teknik direktör Sergen Yalçın’ın olumlu raporu sonrası harekete geçen Beşiktaş Futbol Komitesi üyeleri Murat Kılıç ve Melih Aydoğdu’nun, 23 yaşındaki kaleciyi kiralık olarak İstanbul’a gelme konusunda ikna ettiği ifade edildi. Taraflar arasındaki görüşmelerin, Chelsea ile yapılacak kiralama koşulları üzerinde yoğunlaştığı öğrenildi.
Performansı ve sözleşme durumu
Geçtiğimiz sezon Villarreal’den Chelsea’ye 24,5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Filip Jörgensen, bu sezon İngiliz ekibinde 4 karşılaşmada görev yaptı. Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olarak gösterilen Danimarkalı kalecinin, Chelsea ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2031 tarihine kadar devam ediyor.
Haber Kaynağı:Fotomaç
İlgili Haberler
Beşiktaş’a Chelsea’den transfer!5 Eylül 2025
Chelsea'nin Ersin Destanoğlu için yapacağı teklif ortaya çıktı!8 Kasım 2021
Beşiktaş'ta Italiano mesaisi! İstanbul'a geliyor5 Haziran 2026
Beşiktaş'ta Nicolas Jackson sesleri!31 Mayıs 2026
Murat Kılıç’tan flaş açıklamalar!12 Mayıs 2026
Cengiz Ünder kararı verildi; Beşiktaş’ta kanat planı netleşiyor!30 Nisan 2026
Yorumlar yükleniyor...