REKLAM

Beşiktaş'ta kırmızı alarm verildi!

19

İspanya kampındaki ilk hazırlık maçında Beşiktaş, İngiltere Premier Lig ekibi Wolverhampton'a 3-0 yenildi.

Beşiktaş'ta kırmızı alarm verildi!

Siyah-beyazlı takımın henüz ilk yarıda farklı geriye düşmesi soru işaretlerini de beraberinde getirdi.

- ISMAEL'İN ELİ ZAYIFLADI -

Beşiktaş'ta söz konusu maçta savunma hattı çöktü, hücum hattı da işlemedi. Teknik direktör Valerien Ismael oyuna müdahale etse de 3-4-1-2 dizilişini yerleştirmeye çalışan Ismael'in elini zayıflatan bir karşılaşma oldu. Eleştiriler, kadronun bu sistemle oynamaya uygun olmadığı yönündeydi. İşte konuşulanlardan bazıları.

- ERSİN DESTANOĞLU -

Kaleci Ersin Destanoğlu'nun bireysel hataları lig maratonu öncesi endişe yaratıyor.

- VALENTIN ROSIER -

Fransız sağ bek Valentin Rosier sağ stoperde aksadı. Bu oyuncunun Sporting'de gözden düşmesinin nedeni de üçlü savunmaya uyum sağlayamamasıydı.

- ROMAIN SAISS -

Bu sezonki transferlerden Romain Saiss hazırlık etabını takımla çalışamadan bitirecek. Dolayısıyla savunma toparlanmıyor.

- UMUT MERAŞ -

Beşiktaş'a büyük umutlarla gelen Umut Meraş kanat beki olarak aksıyor. Bu ana kadar vasat göründü.

- GEDSON VE SALİH UÇAN -

Josef de Souza sakatlığı sebebiyle sahalarda yokken orta alanda Gedson Fernandes yalnız kalıyor. Salih Uçan ise defansif olarak yetersiz.

- RACHID GHEZZAL -

Teknik direktör Valerien Ismael'in saha içindeki lideri olması beklenen Rachid Ghezzal, forvet arkası gibi kullanıldığında etkisizleşiyor.

- WEGHORST VE CENK TOSUN -

Uzun uğraşlar sonucu transfer edilen Hollandalı golcü Wout Weghorst henüz takıma uyum sağlayamadı. Cenk Tosun şu an için daha önde görünüyor. 

Haber kaynağı: Sözcü

REKLAM

Yorumları Göster / Yorum Yaz

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 19 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

Yorumu Gönder

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.