Beşiktaş'ta Mandzukic için Aboubakar detayı! Koita gerçeği ortaya çıktı!

Siyah beyazlı takım devre arası transfer döneminde bir forveti daha kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.
Kartal, Aboubakar'ın ikinci yarının yoğun fikstürde yalnız kalmasını istemiyor ve mutlaka bir forveti kadrosuna katmak istiyor.
Mandzukic'e sunacağı teklifi hazırlayan Beşiktaş, bir yandan da alternatif isimler üstünde çalışıyor. Geniş bir liste hazırlayan siyah beyazlı takım, Mandzukic transferinde pürüz çıkması durumunda ise gözünü Süper Lig'e çevirecek.
Ara transferde Aboubakar'ın yanına santrfor almayı planlayan Beşiktaş, sezon başında çok istediği Mario Mandzukic ile bir kez daha temasa geçecek.
34 yaşındaki Hırvat futbolcunun istediği 3 milyon Euro net ücret ve imza parası yaz döneminde transfere engel olmuştu.
Boşta olan ve ilk yarıyı kulüpsüz kapatan oyuncuya, Aboubakar'ın aldığı rakam olan 1.5 milyon Euro seviyesinde teklif götürüleceği belirtildi.
Kabul görmezse Kasımpaşa ile Koita için yeni görüşme yapılacak.
Kasımpaşa'nın golcüsü Fode Koita'nın sahada olmaması şaşırtırken perde arkasında ise sözleşme krizi olduğu iddia edildi.
Beşiktaş'ın sezon başında istediği ve 2020-21 dönemi sonunda kontratı bitecek olan Gineli futbolcu sözleşme uzatmayınca kadro dışı bırakıldı.
Kasımpaşa'da 6. sezonunu geçiren Koita 108 maçta 31 kez fileleri havalandırdı.
Haber Kaynağı:Sabah
İlgili Haberler
Beşiktaş ve Mandzukic gerçeği! Hırvatlar 'Beşiktaş' dedi ama...30 Mayıs 2021
Beşiktaş, transferde direkten döndü!30 Mart 2021
Mandzukic, Milan ile anlaştı! İşte detaylar...17 Ocak 2021
Beşiktaş'tan Koita'ya mesaj17 Ocak 2021
Beşiktaş'ta Koita transferinde son durum14 Ocak 2021
"Onlara harcanacak her kuruş bence boşa giden para olur"10 Ocak 2021
Yorumlar yükleniyor...