Beşiktaş'ta Montero için planlar değişti!

Beşiktaş'ta Francisco Montero için yapılan planlar değişti.
Bonservisiyle birlikte veya kiralık gönderilmesi düşünülen İspanyol stoperin kadroda kalma ihtimali ciddi biçimde yükseldi.
Romain Saiss'in dün ayrılması ve trafik magandasının saldırısına uğrayan Emrecan Uzunhan'ın ilk yarıyı kapatması nedeniyle Montero'ya gün doğdu. Sol stoper pozisyonunda görev yapan 24 yaşındaki futbolcunun takımda kalma şansının bir hayli arttığı ifade edildi.
Siyah-beyazlılarda, Saiss'in ayrılması ve Emrecan'ın sakatlığı nedeniyle Omar Colley ile Montero dışında sol stoper kalmadı.
Bu durumu yardımcıları ve yönetimle birlikte değerlendiren teknik direktör Şenol Güneş'in Montero'nun kadroda tutulması fikrine sıcak bakmaya başladığı aktarıldı.
STOPERE BİR TAKVİYE DAHA
Kartal'da sağ stoper pozisyonunda ise Daniel Amartey'in yanı sıra Necip ve Tayyip Talha bulunuyor. Çapraz bağ ameliyatı geçiren Tayyip Talha'nın 3-4 ay daha sahalardan uzak kalması bekleniyor. Siyah-beyazlılar bu nedenle mali şartların oluşması halinde sağ stopere bir takviye daha yapacak.
Yeni bir stoperin gelmemesi halinde ise orta saha oyuncusu olan ancak savunmada da görev yapabilen Jean Onana bu bölgede kullanılacak.
Haber Kaynağı:Fanatik
İlgili Haberler
Emrecan Uzunhan, İstanbulspor’da!4 Eylül 2026
Beşiktaş'ta 6 futbolcu için ayrılık sesleri!20 Temmuz 2026
Beşiktaş'ta yerli oyuncular için transfer hareketliliği!10 Temmuz 2026
Hüseyin Yücel menajerlere olan borcu açıkladı!Arşiv · 8 Şubat 2024
Beşiktaş'ta kırmızı alarm!Arşiv · 5 Kasım 2023
Saiss’den Şenol Güneş sözleri!Arşiv · 18 Nisan 2025
Yorumlar yükleniyor...
