Beşiktaş'ta müjde! Bir ismin daha sözleşmesi uzatılacak!

Süper Lig'de ilk topladığı 60 puanla zirvenin sahibi olan Beşiktaş'ın golcü oyuncu Vincent Aboubakar performansıyla parmak ısırtıyor.
Beşiktaş'ta ikinci dönemini yaşayan Kamerunlu Süper golcü Vincent Aboubakar performansıyla göz dolduruyor.
Beşiktaş'ın gol makinesi Aboubakar seneye de takımda kalacak gibi görünüyor.
Bugüne kadar 25 karşılaşmada görev yapan Kamerunlu, Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda toplam 5 maçta daha en az 45 dakika forma giyerse 1+1 yıllık sözleşmesindeki 1 senelik uzatma opsiyonunu kullanma hakkı kazanacak.
Yıllık 1,5 milyon Euro kazanan 29 yaşındaki golcü futbolcudan çok memnun olan siyah-beyazlı yönetimin kontrat şartlarını da iyileştirmesi bekleniyor.
Daha önce de Josef de Souza'nın sözleşmesi uzatılmıştı.
23 MAÇTA 15 GOL 4 ASİST
Porto'da yaşadığı uzun süreli sakatlıklar yüzünden transferine şüpheyle bakılan Vincent Aboubakar bu sezon Süper Lig'de beklentilerin çok üzerinde bir performans ortaya koydu.
23 lig maçında forma giyen Kamerunlu yıldız rakip fileleri 15 kez havalandırırken, 4 kez de asist yaptı.
Ligde toplam 19 gole doğrudan katkı veren Aboubakar, Ziraat Türkiye Kupası'nda 2 maçta görev yaparken golle buluşamadı.
Haber Kaynağı:Fotomaç
İlgili Haberler
Beşiktaş orta saha için hedef belli!28 Eylül 2026
Beşiktaş'ta Trossard gelişmesi! Van Bommel'den Fransa maçı öncesi flaş açıklama27 Eylül 2026
Beşiktaş'ta Orkun Kökçü fırtınası! Kaptan rakamları 4'e katladı27 Eylül 2026
İlhan Fakılı için olay sözler! Beşiktaş'a servet kazandırabilir!27 Eylül 2026
Beşiktaş'ta nefes aldırmayacak fikstür! Italiano'dan yıldızlara rotasyon planı!27 Eylül 2026
Beşiktaş'ta transferde flaş Mert Kömür gelişmesi!27 Eylül 2026
Yorumlar yükleniyor...
