Beşiktaş'ta Rıdvan Yılmaz'ın yerine Callum Styles!

Beşiktaş, İskoç ekibi Glasgow Rangers takımına transfer olan Rıdvan Yılmaz'ın yerine sol bek arayışına geçti..
Valerien Ismael'in isteği üzerine harekete geçen Kartal, daha önce Fransız teknik patron ile çalışan Callum Styles'ı gündemine aldı. Styles, İngiltere 3. Lig ekiplerinden Barnsley forması giyiyor.
Rıdvan Yılmaz'ın transferi sonrası sol bek arayışlarını hızlandıran Beşiktaş'ta gündeme gelen isimlerden biri de Callum Styles olmuştu.
Teknik direktör Valerien İsmael'in eski öğrencisi olan ve İngiltere 3. lig ekibi FC Barnsley'de forma giyen 22 yaşındaki futbolcu için bu hafta teklif yapılacağı kaydedildi.
Hatta sözleşmesi 2023'te bitecek futbolcu için 2.5 milyon euro civarında bir rakam önerileceği bilgisi de paylaşıldı. Macar futbolcu ile ilk teması kuranın ise Valerien İsmael olduğu bildirildi.
RIDVAN YILMAZ ÖRNEĞİ
Fotomaç'ın haberine göre Fransız teknik adamın, 1.67 boyundaki futbolcu ile görüşüp takımda görmek istediğini, Beşiktaş'ın gelişimi için uygun bir kulüp olduğunu ve Rıdvan Yılmaz'ı örnek gösterdiği belirtildi.
3. ligde bir takımda forma giymektense üst liglerde oynamak istediğini söyleyen Callum Styles'ın ise dünden razı olduğu kaydedildi. Oyuncuyu bağlayan Beşiktaş yönetimi, artık kulüp bazında işi bitirmeye çalışacak.
Asıl mevkisi merkez orta saha olmasına rağmen sol bek olarak da görev yapan Callum Styles açıkta da oynayabiliyor.
Haber Kaynağı:Fotomaç
İlgili Haberler
Beşiktaş'ta Savunmacılar Coştu! Skor Yükünü Onlar Sırtladı7 Ekim 2026
Beşiktaş Souffaini El Karouani için devrede!21 Ekim 2025
Beşiktaş'ta sol bek planı değişti!13 Ekim 2025
Beşiktaş'ta transfer trafiği hız kesmiyor: Serkan Reçber'den İngiltere çıkartması!5 Aralık 2025
Beşiktaş'ta Tammy Abraham ile yollar ayrılabilir!5 Aralık 2025
Vlahovic formasına kavuşuyor17 Eylül 2026
Yorumlar yükleniyor...
