Beşiktaş'ta sıcak gelişme! Menajeri, İstanbul'a geliyor!

Beşiktaş'tan Adem Ljajic resti. Siyah-Beyazlı yönetim, disiplinsiz tavırları sebebiyle teknik heyetin takımda istemediği Sırp futbolcu ile yollarını kesin olarak ayırma kararı aldı.
Beşiktaş'tan Adem Ljajic resti. Siyah-Beyazlı yönetim, disiplinsiz tavırları sebebiyle teknik heyetin takımda istemediği Sırp futbolcu ile yollarını kesin olarak ayırma kararı aldı.
Ljajic'in menajerini İstanbul'a çağıran yönetim, 29 yaşındaki orta sahaya devre arasında takım bulmasını isteyecek.
YA GİDECEK YA DA KADRO DIŞI
Ljajic'le yola devam etmek istemeyen yönetim, Sırp futbolcunun ayrılığı kabul etmemesi durumunda ise oyuncunun lisansını donduracak. Adem- Ljajic kadro dışı bırakılacak.
EN CİDDİ TALİBİ GENOA
Beşiktaş'ta yıllık 3.2 milyon Euro kazanan Ljajic'in en ciddi talibi ise İtalyan ekibi Genoa. Siyah-Beyazlılar, 29 yaşındaki oyuncunun bonservisi için de kolaylık sağlayacak.
Haber Kaynağı:Takvim
İlgili Haberler
Beşiktaş yönetiminden Vincenzo Italiano'ya güven tam!21 Ekim 2026
Beşiktaş'tan Necip Uysal için jübile planı!12 Haziran 2026
Beşiktaş'tan Orkun Kökçü açıklaması!16 Ekim 2026
Nübel’den Beşiktaş açıklaması!13 Ekim 2026
Beşiktaş'tan Kocaelispor'a karşı ezici üstünlük!12 Ekim 2026
Beşiktaş-Kocaelispor maçında öne çıkan çarpıcı detaylar!11 Ekim 2026
Yorumlar yükleniyor...
