Beşiktaş'ta son durum! 4 isim takıma katıldı!

Beşiktaş, Süper Lig’de Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.
Beşiktaş, Süper Lig’de Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.
Basına kapalı yapılan idman, 1.5 saate yakın sürdü. Milli takımlardan dönen Vida, Larin, Rıdvan ve Ersin, idmana katıldılar.
Cenk Tosun, Dorukhan Toköz, Ghezzal, Hasic ve Aboubakar'ın yanı sıra henüz milli takımdan dönmeyen N'Sakala antrenmanda yer almadı.
Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı.
İdman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışması ile başladı.

Pas, 5’e 2 ve dar alanda oyun kontrol pas çalışmaları yapıldı.

Antrenman, yarım sahada üç takım halinde oynanan turnuva maçları ardından yapılan şut çalışması ile sona erdi.

Beşiktaş, Süper Lig’de Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, yarın saat 12.00’de BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştireceği çalışmayla sürdürecek.

Haber Kaynağı:Orta Çizgi
İlgili Haberler
Beşiktaş, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını tamamladı!25 Ekim 2025
Beşiktaş, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürdü17 Mart 2026
Beşiktaş'ın sırrı ortaya çıktı! Italiano'nun sistemi rakiplere geçit vermiyor!14 Eylül 2026
Beşiktaş'ta Rıdvan Yılmaz'ın dönüş maçı belli oldu9 Eylül 2026
Kadıköy Zaferi Sonrası Beşiktaş'ta Hedef Zirve8 Eylül 2026
Rıdvan Yılmaz'dan Kadıköy'de tarihi dönüş! 1636 gün sonra gol!5 Eylül 2026
Yorumlar yükleniyor...
