İçeriğe atla
REKLAM

Beşiktaş'ta teknoloji devrede! İlk 7 haftanın analizi çıkarıldı!

Paylaş
Beşiktaş'ta teknoloji devrede! İlk 7 haftanın analizi çıkarıldı!

Beşiktaş'ta Ankaragücü maçının hazırlıkları devam ediyor.

Abdullah Avcı yönetiminde çalışmalarını sürdüren siyah beyazlılarda, teknik heyet geride kalan 7 haftanın analizini çıkarttı.

REKLAM

Beşiktaş'ta kullanılmaya başlanan yeni bir bilgisayarlı analiz programı sayesinde, tüm oyuncuların daha yakından takip edildiği bilgisine ulaşıldı.

Takımda süre alan futbolcuların zayıf yanlarını detaylı bir şekilde inceleten Avcı, antrenörlerden bireysel çalışmalara ağırlık vererek eksiklerin giderilmesini istedi.

Başkent deplasmanının ardından siyah beyazlıları, Avrupa Ligi'nde Braga ve Vodafone Park'taki Galatasaray maçları bekliyor. Abdullah Avcı da kadro planlamasını buna göre yapacak. Siyah beyazlıların kadrosunda daha fazla süre alan oyuncular, Ankaragücü maçında dinlendirilebilir.

Alanyaspor maçının ardından tedavi altına alınan Oğuzhan ve Nkodou, 8. haftada formalarından uzak kalacaklar. Sağlık ekibinin Oğuzhan ve Nkoudou için Avcı'ya, Ankaragücü maçının ardından oynayabilecek duruma geleceklerinin bilgisini verdiği öğrenildi.

Haber Kaynağı:beIN Sports

REKLAM
REKLAM

İlgili Haberler

Yorumlar yükleniyor...