Beşiktaş'ta transfer operasyonu başladı! 4 oyuncuyla yollar ayrılıyor

Beşiktaş, Ocak ayı transfer dönemine hazırlanıyor. Siyah beyazlılar bu sezon çok fazla forma şansı bulamayan ve formlarından memnun olmadığı 4 futbolcuyla yollarını ayırmak istiyor.
Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına yön verecek olan siyah beyazlılarda gönderilmesi planlanan isimler de belirlendi. Söz konusu isimlerle yollar ayrılmaya çalışılacak.
Hollandalı çalıştırıcının da kadroda yer vermediği oyunculardan oluşacak kontenjan boşluğu ile birlikte yeni hamleler yapılacak.
4 YOLCU VAR
Beşiktaş'ta Ocak ayı itibarıyla takımda olmaması istenen oyuncular ortaya çıktı. Bu sezon çok fazla forma şans bulamayan Jean Onana, Alex Oxlade-Chamberlain, Arthur Masuaku ve Bakhtiyor Zaynutdinov'un gönderilmesi planlanıyor.
Siyah beyazlı ekipte ayrılığı gündemde olan futbolculardan Arthur Masuaku'nun sözleşmesi haziran ayında sona eriyor. Kongolu futbolcunun kalan süredeki alacaklarının ödenerek gönderilmesi gündeme gelebilir.
Sıkıntı yaşanabilecek diğer 3 futbolcuların maliyetleri ve sahip oldukları kontratlar işi zorlaştırabilir. Zira Alex Oxlade-Chamberlain sezonun ilk yarısında da talep ettiği maaşı nedeniyle takımda kalmıştı.
Jean Onana ve Bakhtiyor Zaynutdinov içn Fransa ve Rusya'dan teklif bekleniyor.
Haber Kaynağı:Orta Çizgi
İlgili Haberler
Beşiktaş'ta Tammy Abraham için ayrılık sinyalleri!26 Kasım 2025
Beşiktaş'tan ocak transfer harekatı!25 Kasım 2025
Beşiktaş Souffaini El Karouani için devrede!21 Ekim 2025
Salih Özcan bombası: Beşiktaş'tan orta sahaya yerli!10 Eylül 2025
Beşiktaş'ta kadroda temizlik başlıyor!11 Temmuz 2025
Elini rahatlatan Beşiktaş'ta sıra gelecek isimlerde! İşte transferde son durum5 Şubat 2025
Yorumlar yükleniyor...