İçeriğe atla
REKLAM

Beşiktaş'ta Trossard gelişmesi! Van Bommel'den Fransa maçı öncesi flaş açıklama

Paylaş
Beşiktaş'ta Trossard gelişmesi! Van Bommel'den Fransa maçı öncesi flaş açıklama

Beşiktaş'ın Belçikalı yıldızı Leandro Trossard'ın sakatlığının ardından milli takım kampında yaşanan gelişme belli oldu.

Tecrübeli futbolcu yeniden antrenmana çıkarken, teknik direktör Mark van Bommel oyuncunun Fransa karşılaşmasında forma giyemeyeceğini açıkladı.

REKLAM

Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı çalışan Trossard, Belçika Milli Takımı'nın gerçekleştirdiği son antrenmanda takım arkadaşlarıyla birlikte çalıştı. Yıldız futbolcunun yeniden sahaya çıkması Beşiktaş cephesinde olumlu bir gelişme olarak değerlendirildi.

FRANSA MAÇINDA YOK

Trossard'ın antrenmanlara dönmesine rağmen Fransa karşılaşmasında görev alamayacağı kesinleşti.

Belçika Teknik Direktörü Mark van Bommel, oyuncuların son durumuyla ilgili yaptığı açıklamada, Trossard ile kaleci Mike Penders'ın Fransa maçına yetişemeyeceğini söyledi.

Van Bommel, "Trossard ve Penders, Fransa maçına yetişemeyecek. Bunun dışında İtalya maçındaki kadromuzla devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞ'TA GÖZLER TROSSARD'DA

Belçikalı futbolcunun yeniden takım antrenmanında yer alması Beşiktaş açısından da yakından takip edilen gelişmeler arasında. Trossard'ın milli takım arasındaki süreci tamamladıktan sonra siyah-beyazlı takıma ne zaman döneceği ve teknik heyetin oyuncunun durumuyla ilgili nasıl bir planlama yapacağı merak konusu oldu.

Haber Kaynağı:Orta Çizgi Dış Basın

REKLAM

İlgili Haberler

REKLAM

Yorumlar yükleniyor...