İçeriğe atla
REKLAM

Beşiktaş'ta Umut Meraş ilk peşinde!

Paylaş
Beşiktaş'ta Umut Meraş ilk peşinde!

Beşiktaş'ta Umut Meraş, Giresunspor maçında forma bekliyor. Meraş, tercih edilirse bu sezon kendisi adına ilki yaşayacak.

Beşiktaş'taki geleceği tartışma konusu olan Umut Meraş gözünü Giresunspor karşılaşmasına dikti. Meraş, teknik direktör Valerien Ismael'den şans bekliyor.

REKLAM

UMUT MERAŞ 11'DE ŞANS BEKLİYOR

Siyah-beyazlılarda Arthur Masuaku'nun yorgunluk belirtileri göstermesi ve aynı zamanda 8+3 kuralını düşünen Valerien Ismael, Umut Meraş ya da Tayfur Bingöl'ü Giresun maçında 11'de kullanmayı düşünüyor.

HİÇ 11'DE BAŞLAMADI

Takımdan ayrılacağı gündeme gelen ve formasından uzak kaldığı için üzgün olan Umut Meraş da şans bekliyor. Meraş bu sezon Beşiktaş'ta hiç ilk 11'de başlamadı. Ismael, Meraş'ı tercih ederse bu sezon futbolcu bir ilki yaşayacak. Meraş 4 maçta toplam 38 dakika süre alabildi.

Haber Kaynağı:Sözcü

REKLAM
REKLAM

İlgili Haberler

Yorumlar yükleniyor...