Süper Lig’de pazartesi akşamı Eyüpspor ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş, karşılaşmanın hazırlıklarına devam etti.
Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, basına kapalı gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü. Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetimindeki idmanda kondisyon ve taktik ağırlıklı çalışmalar yapıldı. Isınma koşuları ve 5’e 2 top kapma çalışmasıyla başlayan idman, dar alanda oynanan çift kale maçlarla sona erdi.
Antrenmanda öne çıkan detay ise Wilfred Ndidi oldu. Afrika Uluslar Kupası sırasında sakatlanan deneyimli orta saha oyuncusunun, takım antrenmanında yer aldığı görüldü. Ndidi’nin çalışmalara katılması, Eyüpspor maçı öncesi teknik heyeti sevindiren bir gelişme olarak değerlendirildi.
Haber kaynağı: Ortaçizgi