Beşiktaş'ta yeni başkanı belirleyecek kritik oy sınırı! İşte detaylar...

Beşiktaş'ta kongreye katılım sayısı yeni başkanı belirlemede büyük rol oynayacak.
Beşiktaş’ta yapılacak başkanlık seçimi için Ahmet Nur Çebi, Serdal Adalı, İsmail Ünal ve Hürser Tekinoktay adaylıklarını açıkladı. Seçimin Çebi ve Adalı arasında geçmesi bekleniyor.
Eski başkanlardan Yıldırım Demirören ve Fikret Orman’ın Adalı’yı destekleyeceği konuşuluyor. Çebi ise şu an için muhalefetin adayı gibi duruyor.
Çebi ile Adalı arasında ciddi bir çekişme olursa Ünal’ın az da olsa aradan sıyrılma ihtimali olduğu iddiaları camiada dolanıyor.
Hürser Tekinoktay’ın ise ilerleyen dönemde Çebi’den tarafa çekilebileceği yine camiada konuşulanlar arasında.
Seçime kısa bir süre olmasına rağmen tahminler yapılmaya başladı. Sandığa oy kullanma hakkı olan 14 bin üyeden 5 bin - 5 bin 500 civarında kongre üyesi giderse Adalı’nın, 6 bin kişinin üzerine çıkılırsa da Çebi’nin seçileceğine inanılıyor.
Haber Kaynağı:Fotospor
İlgili Haberler
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı'dan Trabzonspor maçı öncesi hakem vurgusu19 Ekim 2026
Serdal Adalı'dan penaltı tepkisi!11 Ekim 2026
Adalı’dan TFF’ye sert mesaj: “Beşiktaş’a 4 yıldır operasyon çekiliyor!”9 Ekim 2026
Beşiktaş'a Joe Willock müjdesi! Newcastle kararını verdi6 Ekim 2026
Beşiktaş'ta yeni dönem, yeni hedefler; işte başkan Serdal Adalı'nın vaatleri!6 Ekim 2026
Serdal Adalı güven tazeledi!4 Ekim 2026
Yorumlar yükleniyor...
