Beşiktaş'tan 2.7 milyon Euro kâr!

Kartal yeni sezonda kadroda yer almayacak Caner Erkin ve Rebocho'nun 3.5 milyon Euro'luk maaş yükünden kurtuldu.
Maddi anlamda tasarrufa gidecek olan ve bu yolda radikal kararların alınacağı Beşiktaş'ta ilk operasyon gerçekleşti. Kiralık olarak gelen Portekizli Rebocho'nun Fransa'ya dönmesinin ardından Caner Erkin ile de sezon sonu yollar ayrılacak. İki solak futbolcunun toplam maaşı 3.5 milyon Euro (27 milyon TL) idi.
Siyah-beyazlılar, gelecek sezon önemli bir maaş yükünden kurtulmuş oldu.
Genç futbolcu Rıdvan'la sezon sonuna kadar yola devam edecek olan Beşiktaş, Alanyaspor'dan N'Sakala'yı kadrosuna katacak.
Başarılı sol beke senelik 750 bin Euro maaş verilecek. Rıdvan'ın ücretinde iyileştirme yapılacak ve genç futbolcu gelecek sezon 50 bin Euro'ya oynayacak.
Böylece sol bek bölgesi için siyah-beyazlıların kasasından toplamda 800 bin Euro çıkacak. Geçen sezona göre 2.7 milyon Euro kâr edilecek.
Haber Kaynağı:Sözcü
İlgili Haberler
Flaş iddia! Beşiktaş N'Sakala'yı transfer etti22 Nisan 2020
İşte Beşiktaş'ın transferdeki sürprizi!30 Mayıs 2020
Vodafone Park'a gelen scoutlar görüntülendi! İşte Ghezzal'ı izleyen kulüp...11 Nisan 2022
Önder Özen'den çarpıcı sözler! "3 hafta sonra uçmaya başlayacağını düşünüyorum"14 Ağustos 2021
Rıdvan Yılmaz, hedefini koydu!7 Nisan 2021
Sergen Yalçın'dan Rıdvan Yılmaz kararı6 Nisan 2021
Yorumlar yükleniyor...