İçeriğe atla
REKLAM

Beşiktaş’tan Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusu!

Paylaş
Beşiktaş’tan Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusu!

Beşiktaş yönetimi geçtiğimiz Divan Kurulu Toplantısı’nda gündeme gelen SİS uygulaması için harekete geçti.

Divan Kurulu Toplantısı’nda kulübe üyeliklerle ilgili gerçekleştirilen bir yazılım programı olan SİS, Başkan Hasan Arat tarafından bizzat açıklanmıştı. 

REKLAM

Kulübün bu noktada yapılan SİS mobil uygulaması için nasıl bir aksiyon alacağı merakla beklenirken konuyla ilgili ilk adım atıldı. 

Beşiktaş’ın SİS Teknoloji firmasıyla ilgili olarak kişisel verilerin kaydedilmesi ve yasaya aykırı kullanma eylemleri nedeniyle Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi. 

Beşiktaş Kişisel verilerin kaydedilmesi ve yasaya aykırı kullanma eylemleri nedeniyle SİS Teknoloji şirketi için Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu

Haber Kaynağı:Orta Çizgi

REKLAM
REKLAM

İlgili Haberler

Yorumlar yükleniyor...