İçeriğe atla
REKLAM

Beşiktaş'tan dev adım! Yarın İstanbul'a geliyorlar!

Paylaş
Beşiktaş'tan dev adım! Yarın İstanbul'a geliyorlar!

Dünyanın dev kulüpleri ve teknik direktörlerinin iş birliği yaptığı Alman veri analizi ve scouting şirketi Impect, Beşiktaşlı yöneticilerle görüşmek için İstanbul’a gelecek.

Beşiktaş bilimsel yöntemleri daha fazla kullanmak için büyük bir adım atıyor.

REKLAM

YARIN GÖRÜŞME YAPILACAK

Dünya devi kulüplerle ve teknik adamlarla çalışan Impect veri analizi ve scouting şirketi, yarın İstanbul'a gelerek siyah-beyazlı yöneticilerle görüşecek.

Eski Alman futbolcular Jens Hegeler ve Stefan Reinartz'ın kurduğu Impect, 2014 Dünya Kupası'nı kazandığı dönemde Joachim Löw'e analiz desteği veriyordu. Şu an ise Julien Nagelsmann, Thomas Tuchel, Jürgen Klopp ve Pochettino gibi hocalar haftalık olarak takım raporu, rakip analizi ve veri desteğini bu şirketten alıyor.

Taraflar anlaşırsa Beşiktaş, performans ve fiziksel verilerin yanı sıra, rakip analizi, oyuncu keşfi gibi konularda Almanlar'dan destek alacak.

Haber Kaynağı:Sabah

REKLAM
REKLAM

İlgili Haberler

Yorumlar yükleniyor...