Beşiktaş'tan Galatasaray'a cevap geldi!

Süper Lig'in 10. haftasında sahasında derbi maçta Galatasaray'ı 2-1 mağlup eden Beşiktaş, karşılaşmanın ardından ezeli rakibine Netflix dizisi Squid Game aracılığıyla göndermede bulundu.
Beşiktaş, Süper Lig'in 10. haftasında derbi maçta Galatasaray'ı 2-1 mağlup etti.
Karşılaşmanın ardından siyah-beyazlı kulübün sosyal medya hesabından "Oyuncu elendi" mesajıyla bir video paylaşıldı.
Larin'in attığı ilk golün Netflix'in popüler dizisi Squid Game'den sahne ve müziklerle süslendiği videonun sonunda, Galatasaray'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı yıldızlı paylaşımına göndermede bulunularak parçalanmış bir yıldızlı kurabiye ve "Oyuncu Elendi" mesajı yer aldığı görünüyor.


GALATASARAY, BEŞİKTAŞ'IN BAŞAKŞEHİR MAĞLUBİYETİ SONRASINDA PAYLAŞMIŞTI
Sarı-kırmızılılar, Beşiktaş'ın Başakşehir'e 3-2 mağlup olduğu 9. hafta maçının ardından Squid Game dizisinde ödüle ulaşmak isteyen oyuncuların oynadığı bir çocuk oyununa atıfta bulunarak, "Türkiye’de bu bölümü geçebilen ilk ve tek kulübüz" mesajıyla rakiplerine 4 yıldız göndermesinde bulunmuştu.

Haber Kaynağı:Haber Global
İlgili Haberler
Beşiktaş hakem danışmanı uygulamasını yeniden hayata geçiriyor11 Eylül 2026
Beşiktaş-Erzurumspor FK maçının hakemi belli oldu!10 Eylül 2026
Kadıköy Zaferi Sonrası Beşiktaş'ta Hedef Zirve8 Eylül 2026
Rıdvan Yılmaz'dan Kadıköy'de tarihi dönüş! 1636 gün sonra gol!5 Eylül 2026
Süper Lig’de derbi tarihleri belli oldu!9 Temmuz 2026
Beşiktaş'ın derbi fikstürü belli oldu!9 Temmuz 2026
Yorumlar yükleniyor...
