Beşiktaş'tan o gazete hakkında flaş açıklama!

Beşiktaş, Türkiye Gazetesi'nin yapmış olduğu haber hakkında bir açıklama yayınladı.
Beşiktaş Kartal Yuvası, bugün bir gazetede, “Kartal Yuvası'nda 1.199 liraya satılıyordu! Bakanlık yasakladı, piyasadan toplatılıyor” başlığıyla yayımlanan haber hakkında açıklama yaptı.
Yapılan açıklamada;
"Ticaret Bakanlığı’nın 27 Eylül 2024 tarihinde İzmir Alsancak’taki mağazamızda yapmış olduğu rutin bir denetleme işlemi sırasında, bir çocuk giyim ürünümüzde kordon boyunun standardın üstünde olduğu tespit edilmiştir. Söz konusu ürünün satışı, yapılan tespitin ardından Türkiye genelindeki mağazalarımızda ve online alışveriş mağamızda durdurulmuştur. Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız." denildi.
İŞTE TÜRKİYE GAZETESİ'NİN YAPMIŞ OLDUĞU O HABER
"Ticaret Bakanlığı, Türkiye'nin 3 büyük kulübünden Beşiktaş'ın "Kartal Yuvası" mağazalarında 1.199 liraya satılan bir sweatshirt'le ilgili çarpıcı bir karar aldı. "Güvensiz" olarak nitelendirilen ürünün satışı yasaklanırken, online mağazalarda stoklarının tükendiği görüldü.
Ticaret Bakanlığı insan sağlığını tehlikeye düşüren ürünlere karşı denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Denetim sonucunda "güvensiz" olarak nitelendirilen ürünler, kamuoyu ile paylaşılıyor ve işletme hakkında yaptırım uygulanıyor."
Haber Kaynağı:Orta Çizgi
İlgili Haberler
Hasan Arat bir yöneticisini daha açıkladı!29 Kasım 2023
Beşiktaş ve İzmir Euro 2028 ve 2032'ye statları aday yapılmadığı için kızgın!13 Nisan 2023
Rıdvan Yılmaz, kadrodan çıkarıldı! İstanbul'a dönüyor12 Haziran 2022
Beşiktaş Kulübü ile Aras Kargo, sponsorluk anlaşması imzaladı17 Kasım 2021
Emre Kocadağ, İzmir'de yaşanan saldırı olayları hakkında konuştu!18 Mayıs 2021
Beşiktaş-Antalyaspor Türkiye Kupası Finali'nin hakemi açıklandı!17 Mayıs 2021
Yorumlar yükleniyor...