Siyah-beyazlılar, Nijeryalı oyuncunun menajeriyle temasa geçti ve Kurban Bayramı’nın ardından süreci resmiyete dökmeyi planlıyor.
İngiltere’ye Dönmek İstiyor Ama…
Takvim’in haberine göre, Fulham ve Crystal Palace’ın da radarında olan Osayi-Samuel, futbola başladığı İngiltere’ye dönme fikrine sıcak bakıyordu.
Ancak Beşiktaş yönetimi, 26 yaşındaki oyuncuya Fenerbahçe’nin önerdiği 2 milyon Euro'luk maaşı teklif etti.
Bu hamle, oyuncunun kafasını karıştırdı. Nihai kararını kısa süre içerisinde vermesi bekleniyor.
Ali Koç Devrede
Diğer yandan Fenerbahçe cephesi de hamlelerini sürdürüyor.
Başkan Ali Koç’un, Osayi-Samuel’in babasıyla bir görüşme yapacağı ve bu görüşmenin ardından oyuncunun geleceğinin netleşeceği ifade ediliyor.
Bu sezon Fenerbahçe’de teknik direktör Jose Mourinho ile zaman zaman sorunlar yaşayan Osayi, 39 maçta görev aldı ve 2 asistle sezonu tamamladı. Nijeryalı oyuncunun yaz transfer dönemindeki kararı merakla bekleniyor.
Haber kaynağı:Takvim