Beşiktaş'tan skandal kararla ilgili ilk tepki geldi!

Süper Lig'in 11'inci haftasında evinde Yukatel Denizlispor'u 1-0 mağlup eden Beşiktaş'ta yönetim kurulu üyesi Emre Kocadağ, karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Sözlerine bugün 81'inci ölüm yıl dönümü olan Mustafa Kemal Atatürk'ü anarak başlayan Emre Kocadağ, "Bugün 10 Kasım. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmet ve minnetle anıyoruz" dedi.
"HERKES İÇİN ADİL YÖNETİM İSTİYORUZ"
Kazandıkları için mutlu olduklarını belirten Kocadağ, "Kazandığımız için mutluyuz. Başkaları için kolay çalınan düdükler bugün Beşiktaş karşısında ne yazık ki atlandı. VAR'a bile gidilme ihtiyacı duyulmadı. Bu nedenle üzgünüz. Buna rağmen takım güzel bir oyun ortaya koydu, maçı kazandık, mutluyuz. Herkes için adil bir yönetim istiyoruz. Beşiktaş için çalınmayan penaltılar var, kırmızı kart var. Kamuoyunun bilgilerine sunuyoruz. Bunlarla alakalı takipçisi olacağız. Bu ligin selameti açısından herkese eşit davranılmalı. Adil yönetim olsun" diye konuştu.
Takımın gayet iyi gittiğini ifade eden Emre Kocadağ, "Takımın havası iyi, geldiğimizden beri 3 galibiyet var. Şimdi milli ara var. Milli aradan dönüşte de bu galibiyet serisini devam ettirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Haber Kaynağı:DHA
İlgili Haberler
Poku, bu gece İstanbul’da! İşte geliş saati!25 Ağustos 2026
Alexander Nübel, Beşiktaş için İstanbul'a geldi!7 Temmuz 2026
Amir Murillo’nun İstanbul’a Geliş Saati Belli Oldu6 Şubat 2026
Beşiktaş’tan son dakika Agbadou açıklaması! İşte geliş saati!5 Şubat 2026
Agbadou’nun İstanbul’a Geliş Saati Belli Oldu5 Şubat 2026
Beşiktaş'tan tribün olayları hakkında açıklama!8 Aralık 2025
Yorumlar yükleniyor...
