Beşiktaş'tan transfer hamlesi: 23.5 milyon Euro’luk kaynak!

Beşiktaş, kiralık oyuncularından elde edeceği gelirle yaz transfer dönemine güçlü bir bütçeyle girmeye hazırlanıyor.
Beşiktaş, yaz transfer dönemi öncesinde mali açıdan elini güçlendirecek önemli bir planlama yaptı.
Siyah-beyazlı yönetim, kiralık gönderilen oyunculardan elde edilecek gelirleri bütçeye dahil ederek transfer stratejisini şekillendirmeyi hedefliyor.
Bu doğrultuda Ernest Muçi, Semih Kılıçsoy ve Amir Hadžiahmetović üzerinden ciddi bir gelir bekleniyor.
Trabzonspor forması giyen Muçi için 8.5 milyon Euro, Cagliari’de oynayan Semih Kılıçsoy için ise 12 milyon Euro’luk satın alma opsiyonlarının devreye girmesi öngörülüyor.
Ayrıca Hull City’de kiralık olarak forma giyen Amir Hadžiahmetović’ten de yaklaşık 3 milyon Euro gelir bekleniyor.
Toplamda 23.5 milyon Euro’yu bulabilecek bu potansiyel kazançla Beşiktaş’ın, yeni sezon öncesi transfer dönemine daha güçlü ve esnek bir bütçeyle girmeyi planladığı belirtildi.
Haber Kaynağı:Fanatik
İlgili Haberler
Semih Kılıçsoy'dan yeni sezon açıklamaları!19 Temmuz 2026
Semih Kılıçsoy'un geleceği netleşiyor! Italiano'dan kritik karar28 Haziran 2026
Semih Kılıçsoy kararını verdi!5 Haziran 2026
Cagliari'den Semih Kılıçsoy açıklaması!31 Mayıs 2026
Cagliari, Semih Kılıçsoy kararını veriyor!22 Mayıs 2026
Cagliari’nin Semih Kılıçsoy kararı netleşiyor!13 Mayıs 2026
Yorumlar yükleniyor...