İçeriğe atla
REKLAM

Beşiktaş’tan transferde gövde gösterisi! 31 futbolculuk büyük değişim!

Paylaş
Beşiktaş’tan transferde gövde gösterisi! 31 futbolculuk büyük değişim!

Beşiktaş, 2026-2027 sezonu öncesinde transfer döneminin en hareketli takımlarından biri oldu.

Siyah-beyazlı ekip, kadrosunu önemli isimlerle güçlendirirken 31 futbolcunun dahil olduğu kapsamlı bir değişime imza attı.

REKLAM

Yeni sezona iddialı bir kadroyla girmek isteyen Beşiktaş, transfer döneminde hem kadrosuna önemli takviyeler yaptı hem de birçok futbolcuyla yollarını ayırdı.

Teknik direktör Vincenzo Italiano’nun raporu doğrultusunda hareket eden siyah-beyazlı yönetim, özellikle hücum hattı ve orta sahada kadronun alternatiflerini artırmayı hedefledi.

10 yeni isim geldi

Beşiktaş, transfer döneminde toplam 10 futbolcuyu kadrosuna kattı.

Siyah-beyazlıların yeni transferleri arasında Alexander Nübel, Salih Özcan, Leandro Trossard, Dusan Vlahovic, Kassoum Ouattara, İlhan Fakılı, Doğan Alemdar, Ernest Poku, Fabio Miretti ve Ümit Akdağ yer aldı.

Bu transferlerle birlikte kaleden forvete kadar birçok bölgede rekabet artırıldı.

Trossard ve Vlahovic ses getirdi

Beşiktaş’ın yaz transfer dönemindeki en dikkat çekici hamleleri ise Leandro Trossard ve Dusan Vlahovic oldu.

Belçikalı yıldız Trossard için 18 milyon euro bonservis bedeli ödenirken, oyuncunun uluslararası tecrübesi transferin en önemli detaylarından biri olarak öne çıktı.

Siyah-beyazlıların forvet hattındaki tercihi ise Dusan Vlahovic oldu. Juventus’tan ayrılan Sırp golcü, Beşiktaş’a transfer olarak kariyerinde yeni bir sayfa açtı.

Vlahovic, siyah-beyazlı formayla çıktığı ilk maçlarda attığı gollerle taraftarların beklentisini de yükseltti.

21 futbolcuyla yollar ayrıldı

Beşiktaş’ta gelenler kadar takımdan ayrılan oyuncular da dikkat çekti.

Siyah-beyazlı ekipte Felix Uduokhai, Gökhan Sazdağı, Ersin Destanoğlu, Salih Uçan, Emrecan Terzi, Emre Bilgin, Göktuğ Baytekin, Tayyip Talha Sanuç, Yakup Arda Kılıç, Doruk Tuğrul ve Emrecan Uzunhan bonservisleriyle takımdan ayrıldı.

Moatasem Al-Musrati, Amir Hadziahmetovic, Jean Onana ve Joao Mario ile ise sözleşmeler karşılıklı olarak feshedildi.

Genç oyuncular kiralandı

Beşiktaş, bazı genç futbolcularının daha fazla süre alabilmesi için kiralama yöntemine de başvurdu.

Elan Ricardo, Devrim Şahin, Fahri Kerem Ay, Asım Efe Işık ve Cumali Gürsel farklı takımlara kiralanarak sezonu başka ekiplerde geçirmeye başladı.

Öte yandan siyah-beyazlıların tecrübeli ismi Necip Uysal, futbolculuk kariyerini noktaladı.

Yeni sezonda hedef yüksek

Beşiktaş yönetimi, transfer döneminde yaptığı hamlelerle kadro mühendisliğinde önemli bir değişime giderken, takımın yaş ortalamasını da aşağı çekmeye çalıştı.

Siyah-beyazlılar, yeni transferleriyle birlikte hem ligde hem de Avrupa’da daha güçlü bir performans ortaya koymayı hedefliyor.

Haber Kaynağı:Orta Çizgi

REKLAM
REKLAM

İlgili Haberler

Yorumlar yükleniyor...