İçeriğe atla
REKLAM

"Bir bakmışsınız ki, kuş yuvadan uçup gitmiş!"

Paylaş
"Bir bakmışsınız ki, kuş yuvadan uçup gitmiş!"

Beşiktaş'ta sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Gökhan Gönül ile anlaşma yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor.

Milliyet yazarı Bilal Meşe, siyah beyazlı yönetime çağrıda bulunarak, "Öyle transferi sezon sonuna bırakırsanız, bir bakmışsınız ki, kuş yuvadan uçup gitmiş" dedi.

REKLAM

Bilal Meşe'nin köşe yazısından bir bölüm:

Beşiktaş'ta Gökhan Gönül'le ilgili yazılan-çizilenlere takıldım bu aralar! Arkadaş, Gökhan Gönül iyi bir profesyonel, yaşına-başına bakmayın, birçok genç oyuncuya taş çıkartır, taş! Kalacak mı, Fenerbahçe'ye yeniden rotayı kıracak mı, bilemiyoruz!

Tamam ortada bir virüs gerçeği var, her şeyi allak-bullak etti! İç hatlarda tüm kulüp yönetimleri ne yapacaklarını şaşırdılar, haksız da sayılmazlar. Ancak bu mazerete sığınarak, iç transferde sözleşmesi biten oyuncularla, hadi yüz-yüzeyi geçtik, telefonla konuşma şansınız da mı yok?

Öyle transferi sezon sonuna bırakırsanız, bir bakmışsınız ki, kuş yuvadan uçup gitmiş! Neticede futbolcular da haklı, çünkü onlar da gelecek hesaplarını yapmak, rotalarını belirlemek zorundalar, malum ekmek parası."

Bilal Meşe / Milliyet

REKLAM
REKLAM

İlgili Haberler

Yorumlar yükleniyor...