Bir ismi Erdal Torunoğulları açıkladı, diğer aday da ortaya çıktı!

Kartal, yeni sezonda 1 numarayı tecrübeli bir isme emanet etmek için çalışmalarını sürdürüyor.
Yönetici Erdal Torunoğulları, PSV'li Jeroen Zoet'in transfer listelerinde yer aldığını açıkladı. Siyah-beyazlıların, Toulouse ile sözleşmesi biten Lovre Kalinic'le de ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.
Normalleşme sürecinin başlamasının ardından Hollanda'dan karayoluyla İstanbul'a dönen Beşiktaşlı yönetici Erdal Torunoğulları, Jeroen Zoet ile anlaştıkları yönündeki iddialara açıklık getirdi.
Torunoğulları, "Üst düzey bir kaleci almamız gerekiyor. Görüştüğümüz yerli ve yabancı isimler var. PSV'li Zoet de o listede" dedi.
Daha çok bonservisi elinde olan futbolculara yönelen Beşiktaş için Hollandalı file bekçisi ile ilgili en büyük sorun sözleşmesinin 2021'e kadar devam etmesi… Ayrıca PSV'nin yeni teknik ekibi de oyuncuyu sahada görmeden bırakmak istemiyor.
Siyah-beyazlıların ciddi bir şekilde ilgilendiği bir diğer isim ise Toulouse ile mukavelesi 30 Haziran itibarıyla sonra erecek olan Lovre Kalinic. Hırvat kaleci, 2018 yılında da Beşiktaş'ın gündemine gelmiş ancak transferi gerçekleşmemişti.
Haber Kaynağı:Sabah
İlgili Haberler
Beşiktaş'tan Orkun Kökçü açıklaması!16 Ekim 2026
Nübel’den Beşiktaş açıklaması!13 Ekim 2026
Beşiktaş'ta Poku'dan büyük hedef! Gözünü Hollanda Milli Takımı'na dikti!5 Ekim 2026
Dusan Vlahovic'e milli takım müjdesi!18 Eylül 2026
Almanya'da kaleci yarışı kızıştı! Beşiktaşlı Nübel için büyük fırsat7 Eylül 2026
Beşiktaş, Anis Hadj Moussa'yı radarına aldı!24 Ağustos 2026
Yorumlar yükleniyor...
