"Bir parantez açmak gerek, 'Ben buradayım' mesajını verdi"

Oktay Derelioğlu, Gençlerbirliği-Beşiktaş karşılaşmasını değerlendirdi.
Beşiktaş'ın maç öncesinde Gençlerbirliği'nden çok, soğuk hava, ağır zemin ile mücadele edeceği gün gibi ortadaydı. Maça Ghezzal'ın füzesiyle 1-0 önde başlayan Beşiktaş, sahanın her yerinde rakibinde fazlaymış görüntü verdi.
Topu kazandığında ayağa isabetli paslarla ceza sahasında giden Siyah-Beyazlılar ağır ve kaygan zemin nedeniyle ilk yarıda maçı bitiremedi diye düşünüyorum. Savunmadaki eksiklere rağmen burda oynayan oyuncular da görevlerini tam anlamıyla yerine getirdi. Hata yapmaya çok müsait olan zeminde hata yapmadılar.
Beşiktaş'ta Aboubakar ve Rossier takım arkadaşlarına nazaran biraz geri planda kaldılar. Eski formlarında görünmediler.
Bir parantez de Cenk Tosun için açmak gerek. Cenk sanki kaldığı yerden devam ediyor. Oyuna girdi ve attığı 2 golle maçı bitirdi. "Ben buradayım" mesajını verdi.
Beşiktaş buz gibi bir Ankara soğuğunda futbolu ve mücadelesiyle içimizi ısıttı. Galibiyeti sonuna kadar hak ettiler.
Oktay Derelioğlu / Takvim
İlgili Haberler
İşte Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin muhtemel 11’leri!5 Eylül 2026
Beşiktaş'ta Tayyip Talha için transfer hareketliliği!15 Temmuz 2026
Beşiktaş’tan orta sahaya sürpriz hamle!8 Nisan 2026
Süper Lig’de ayın golü belli oldu27 Mart 2026
Orkun Kökçü, İnter’in radarında!18 Mart 2026
Portekiz basını Orkun Kökçü’yü konuşuyor17 Mart 2026
Yorumlar yükleniyor...
