"Böyle 3 oyuncuyu bonservisleriyle transfer etmeye kalksak..."

Beşiktaş Yönetimi’nin Antalyaspor maçı sonrası durum değerlendirmesinde Oğuzhan, Hasic ve Larin’in performansının altı çizildi.
Antalyaspor maçı sonrası durum değerlendirmesi yapan Beşiktaş Yönetimi’nin, Oğuzhan, Hasic ve Larin’in de, tıpkı Mensah, N’Sakala, Atakan ve Welinton gibi yeni transferler olduğu görüşünü taşıdığı öğrenildi.
Karşılaşma sonrasında kendi aralarında takımı analiz eden siyah - beyazlı idarecilerin “Oğuzhan, Larin ve Hasic çok iyi başladılar. Böyle üç oyuncuyu bonservisleriyle transfer etmeye kalksak maddi olarak mümkün olmazdı” dedikleri öğrenildi.
Transfer garantisi
Sivasspor karşısında bu üç oyuncunun bir hayli ön plana çıktıklarını düşünen yöneticilerin, “Böyle üstüne katarak devam ederlerse sanki yeni transferler yapmış gibi oluruz” dedikleri ortaya çıktı.
Bu durumu daha önce Sergen Yalçın’a da anlatan Beşiktaş Yönetimi, yeni transferlerin de en kısa zamanda geleceği müjdesini verdi. Özellikle sağ bek ve forvet üzerinde duran yönetim, kanat ve orta saha transferlerini transferin son günlerine bırakmak istiyor.
Haber Kaynağı:Milliyet
İlgili Haberler
ÖZEL HABER | İşte Beşiktaş'ın Galatasaray derbisi muhtemel 11'i!7 Mayıs 2021
Beşiktaş'ın ilk 11'i belli oldu!24 Eylül 2020
Ahmet Nur Çebi'den Hasic, Dorukhan ve Larin sözleri8 Eylül 2020
Sergen Yalçın, 6 saat süren görüşmeyi anlattı! İşte detaylar...26 Nisan 2021
İşte Sergen Yalçın'ın Ankaragücü maçında beğenmediği 5 isim! Birinin adını şimdiden yazdı!18 Nisan 2021
Feyyaz Uçar, Beşiktaş'ın mutlak yapması gerektiği transferi açıkladı!10 Ocak 2021
Yorumlar yükleniyor...