Burak Yılmaz, Galatasaray maçında suskunluğunu bozmak istiyor!

Beşiktaş'ta Galatasaray derbisinde en önemli kozların başında Burak Yılmaz geliyor. Kartal'ın oynadığı son 7 maçta 6 gol atıp 1 asist yapan tecrübeli futbolcu, dev maçta da fileleri havalandırmanın peşinde.
Bu sezon derbilerde sessiz kalan tecrübeli futbolcu, dev maçlardaki suskunluğunu da bozmak istiyor. Ligin ilk yarısında Vodafone Park'ta oynanan maçta sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Burak, Fenerbahçe ve Trabzonspor'la oynanan maçlarda gol atamamış, sadece bordo-mavililerle İstanbul'da 2-2 biten mücadelede asist yapmıştı.
ATTIĞI MAÇLARDA 1 YENİLGİ
Beşiktaş, Burak Yılmaz'ın gol attığı maçlarda başarılı bir görüntü sergiliyor. 34 yaşındaki futbolcunun bu sezon ağları havalandırdığı 9 maçta sadece 1 kez kaybeden siyah-beyazlılar, 7 galibiyet ile 1 beraberlik elde etti.
YAKINDAN İLGİLENİYOR
Beşiktaş'ın kaptanı, kritik maç öncesi takımla da yakından ilgileniyor. Zorlu deplasman öncesi, özellikle yabancı futbolcularla yakından ilgilenen Burak, rakip ve atmosfer hakkında bilgiler vererek arkadaşlarını motive ediyor.
Haber Kaynağı:Habertürk
İlgili Haberler
Beşiktaş milli takımlarda zirvede!22 Eylül 2026
Süper Lig'de şampiyonluk oranları değişti!21 Eylül 2026
Milli aradan sonra zorlu fikstür23 Eylül 2026
Beşiktaş'ın Trossard transferinin perde arkası!10 Eylül 2026
Beşiktaş Süper Lig'de zirveyi daha ilk haftadan kaptı! İşte PPDA verileri!15 Eylül 2026
Süper Lig’de şampiyonluk oranları güncellendi! Beşiktaş’ın oranı belli oldu!15 Eylül 2026
Yorumlar yükleniyor...
