Candaş Tolga Işık'tan şok eden açıklamalar! Beşiktaş Dernekleri ve bazı sanatçılara sert eleştiri...

0

Youtube’da yayınlanan ‘Kırmızı Çizgi Fitbol” programında Candaş Tolga Işık, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Işık’ın yaptığı açıklamalar:

-120 DERNEKTEN SADECE 2 TANESİNİN LOCASI VAR-

“Loca satışlarını sordum, bir hareketlilik yok denildi. 120 tane Beşiktaş Derneği var. Kaç tanesinin locası varmış bilmiyor musunuz? 2 tane… O derneklerinizi kapatın. O derneklerde goygoyculuk yapıyorsanız, o dernekleri kapatın. Böyle bir şey olur mu? İmkanın yoksa yapamıyorsun ama cebinde 10 bin liralık telefonla gezen adam, kusura bakmayacak, maça gidecek, forma alacak. Eğer Beşiktaş’taki 120 dernekten 2 tanesi loca alıyorsa bu rezilliktir. O dernekleri ne iş için kurdunuz? Ekonomik olarak durumu iyi olmayan dernekler vardır, saygı gösteririm. Onlar başka alanda destek olurlar.”

-‘BEŞİKTAŞ, BENİ TAKİP ETMİYOR’ DEDİ-

“Öyle sanatçılar var ki bir tanesine dedim ki; “Biz bir kampanya yapıyoruz, niye Twitter hesabımızı takip etmiyorsunuz?’ Bu bir oyuncu. Bana ne dedi biliyor musunuz? ‘O beni takip etmiyor ki.’ Suratına telefonu kapadım, hala birbirimizden nefret ederiz. ‘Ben iletişimde olduğum sürece bunu kimse buraya sokamaz’ dedim. Gelsin, maç seyretsin, beni ilgilendirmez. Ama Beşiktaşlılık örneği bu değil. Beşiktaş’tan bir kuruş almadan her daim destek olanlar da var. Onların isimlerini gururla söylerim. Esra Erol, Beşiktaş’ın şampiyonluk gecesini sundu, bir kuruş da para almadı. Beşiktaş’a her zaman destek oldu, her projesine geldi. Murat Boz, loca aldı. Hiçbirinizin haberi var mı? Öyle Beşiktaşlı. Hiç ses çıkarmadan yapanlar var, bu modeller de var."

-BELEŞ FORMA ALAMADIĞI İÇİN TV’YE KONUK OLMUYORLARDI-

“Acun, program yaptı, çıkanları gördük. Yönetim Kurulu, ‘BJK TV’yi canlandıracağız’ diye karar almıştı. Biz BJK TV’ye insanları program yapmaya çağırdığımızda ‘Bizim setteki oyuncuya forma göndermişsiniz, bana göndermediniz’ diye televizyona gelemeyen oyuncular vardı. Beleş forma alamadığı için televizyona konuk olmuyorlardı. Acun’un yaptığı programa bütün sanatçılar geldi” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 0 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

16 ANTALYASPOR 13 3 3 7 -11 12
17 ANKARAGÜCÜ 13 2 3 8 -17 9
18 KAYSERİSPOR 13 1 4 8 -17 7

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.