Caner Erkin ve Gökhan Gönül, Beşiktaş'tan neden ayrıldı? Canlı yayında açıkladı!

Beşiktaş'ta sözleşmesi sona eren Gökhan Gönül ve Caner Erkin, Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.
Beşiktaş Kulübü eski yöneticisi Erol Kaynar, A Spor’da Beşiktaş'tan ayrılarak Fenerbahçe'ye transfer olan Gökhan Gönül ve Caner Erkin'in ayrılık nedenlerini açıkladı.
İşte Kaynar'ın yaptığı açıklamalar:
-‘Fenerbahçeliyiz’ şeklinde beyanları var-
Kaynar, "Gökhan ve Caner’in gidişlerine üzülmüştüm. 'Üzülmüştüm' diyorum çünkü bugün aldığım istihbarata göre, ayrılış nedenleri tamamen Fenerbahçe ile ilgili, yani ‘Fenerbahçeliyiz’ şeklinde beyanları var. Zaten transferden sonra da bunu söylediler."
Beşiktaş bir teklif yapıyor, karşı taraftan hiçbir dönüş gelmiyor
"Beşiktaş’ın bu şartlarda teklifi çok düşük de olabilir, saygı duyarım. Ama Beşiktaş bir teklif yapıyor, karşı taraftan hiçbir dönüş gelmiyor. Öyle olunca görüşme tıkanıyor. Beşiktaş ile Gökhan-Caner arasında diyalog tıkanmış. Beşiktaş Kulübü’nün gidip de yalvaracak hali yok. Gittikten sonra yaptıkları açıklamalardan dolayı da maalesef Beşiktaş camiası kendilerine olumsuz bakıyor." ifadelerini kullandı.
Haber Kaynağı:Orta Çizgi
İlgili Haberler
Beşiktaş'ta Rıdvan Yılmaz'ın dönüş maçı belli oldu9 Eylül 2026
Serdal Adalı'dan derbi sonrası prim müjdesi!5 Eylül 2026
Beşiktaş derbiye Siyah forma ile çıkacak!5 Eylül 2026
Beşiktaş Kulübü, Bahçeşehir Koleji ile sponsorluk anlaşması yaptı!18 Eylül 2026
Beşiktaş'ta Ümit Akdağ için plan belli oldu! Milli ara sonrası...19 Eylül 2026
Beşiktaş'ta İlhan Fakılı fırtınası! Montella'nın da dikkatini çekti19 Eylül 2026
Yorumlar yükleniyor...
