Canlı yayında flaş transfer gelişmesini açıkladı! "Lens kabul etti, takas..."

A Spor yorumcusu ve Fotomaç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Zeki Uzundurukan, Beşiktaş ile ilgili flaş transfer gelişmesini açıkladı.
A Spor yorumcusu ve Fotomaç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Zeki Uzundurukan, Beşiktaş ile ilgili flaş transfer gelişmesini açıkladı.
Zeki Uzundurukan, Lens-Gökhan Akkan takasının olma ihtimalini dile getirdi.
İşte Uzundurukan’ın yaptığı açıklamalar:
Jeremain Lens-Gökhan Akkan takası gündemde
“Sergen Yalçın, sezon başından beri Gökhan Akkan'ı istiyor. O dönem de Beşiktaş, Gökhan Akkan'ı isterken Çaykur Rizespor, Beşiktaş'tan bu transfer için Lens'i istemişti ama olmamıştı. Şimdi Lens kabul ediyor. Çünkü oynamak istiyor. Aldığı parada da bir değişiklik olmayacak. Lens-Gökhan Akkan takası gündemde."
Gökhan Akkan’ı bonservisiyle istiyorlar
"Beşiktaş yönetimi, ‘Lens’in 1,5 yıllık ücretini de karşılarız’ diyor. Ancak Gökhan Akkan’ı da bonservisiyle istiyorlar. Beşiktaş’tan Ocak ayında kaleci hamlesi gelirse hiç şaşırmayın.” İfadelerini kullandı.
Zeki Uzundurukan, Dorukhan Toköz konusunda da flaş gelişmeyi şu ifadelerle açıkladı:
"Galatasaray'da Fatih Terim, ‘Diagne - Ljajic takası olmaz. Diagne’yi vereceksek ben Dorukhan’ı isterim’ diyor. Fenerbahçe de bunu öğreniyor ve Dorukhan Toköz'ü Ocak ayında kadrosuna katmak için Emre Belözoğlu, menajeriyle görüşüyor. Fenerbahçe, Dorukhan için Beşiktaş'a Harun Tekin, Sadık Çiftpınar ve Nabil Dirar'dan bir ya da ikisini öneriyor. İki takım da 1,5 milyon Euro maaşı vermeyi kabul ediyor ama takasla transferi yapmak istiyor."
Haber Kaynağı:Orta Çizgi
İlgili Haberler
Dusan Vlahovic’den Skriniar açıklaması!6 Eylül 2026
Kadıköy'de ilk gol kritik! Dev derbi öncesi dikkat çeken istatistik5 Eylül 2026
Beşiktaş’ın Rizespor maçı ilk 11’i belli oldu!15 Mayıs 2026
Beşiktaş'ta Çaykur Rizespor maçı hazırlıkları sürdü!13 Mayıs 2026
Beşiktaş, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına başladı!12 Mayıs 2026
Beşiktaş’ta gözler 15 Mayıs’taki kritik zirvede!11 Mayıs 2026
Yorumlar yükleniyor...
