İçeriğe atla
REKLAM

Cenk Tosun, meğerse fark etmiş! Ghezzal da...

Paylaş
Cenk Tosun, meğerse fark etmiş! Ghezzal da...

Erzurum’da zeminin ıslatılması talebi, alttan ısıtma çalıştığı gerekçesiyle kabul edilmedi. Cenk tehlikeyi sezip kramponlarını değiştirdi ama çare olmadı.

Euro 2020'de mücadele edebilme hedefiyle kiralık olarak Beşiktaş'a imza atan Cenk Tosun'un hayalleri, Erzurum'da zemine kurban gitti.

REKLAM

Sahanın kötü durumunu maçtan önce fark eden milli futbolcu, kramponlarıyla çimleri test ederken, zeminin taş gibi olması nedeniyle krampon değişikliğine gitti. Aynı önlemi Ghezzal da aldı.

Oğuzhan Özyakup maçın ardından zeminle ilgili olarak ağır eleştirilerde bulunurken, ev sahibi ekibin zemin bakımının ve önlemlerinin yetersiz olduğu kaydedildi.

Beşiktaş cephesinin maçtan önce zeminin ıslatılması talebinin de kabul edilmediği ortaya çıktı.

Stadyumların çimlerinin yıllık bakımının 500 bin TL ile 900 bin TL arasında değiştiği biliniyor. Buna rağmen gerekli hassasiyeti göstermeyen yönetimlerin ihmalkârlığı, yıldız futbolcuların sonunu hazırlıyor.

YALNIZ BIRAKMADILAR

Beşiktaş, Cenk Tosun'un sağ dizinde patellar tendon kopması tespit edildiğini ve ameliyat olduğunu duyurdu. 8 ay sahalardan uzak kalacak olan 29 yaşındaki forveti, takım arkadaşları da hastanede ziyaret etti. Önce Oğuzhan Özyakup, ardından da takım kaptanı Atiba, Cenk'in yanına koştu. (Patellar (diz kapağı) tendonu; oturur pozisyondayken baldırlarımızı diz aracılığıyla düz olarak kaldırmamızı sağlar.)

SAHNE AYNI, ROLLER FARKLI

Dorukhan Toköz 2019 yılında Alanya maçında diz kapağından sakatlanıp sezonu kapatmıştı. Oyuncuyu ameliyata giderken Cenk Tosun alnından öperek uğurlamıştı. Erzurum'da Cenk sakatlandığında baş ucuna koşan ilk isim Dorukhan oldu. Takım arkadaşını teselli etmeye çalıştı.

Haber Kaynağı:Sabah

REKLAM
REKLAM

İlgili Haberler

Yorumlar yükleniyor...