Chamberlain kararını verdi! Beşiktaş'ta Kalıyor!

Beşiktaş'ta ayrılması gündemde olan Alex-Oxlade Chamberlain ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı.
Yabancı kontenjanını düşürmeyi hedefleyen Beşiktaş, Aboubakar'ın ardından Chamberlain ve Amartey'le de yollarını ayırmayı planlıyordu.
EYÜPSPOR'UN REDDEDİLEN TEKLİFİNDEN SONRA ANTALYASPOR DEVREDE
Daha önce Eyüpspor ile anlaşmaya yanaşmayan İngiliz yıldız Chamberlain'e bu kez Antalyaspor talip oldu. Akdeniz ekibi, transfer tahtasını açabilirse hem 31 yaşındaki orta sahayı hem de Amartey’i kadrosuna katmayı planladığını iletti.
CHAMBERLAIN'İN KARARI: BEŞİKTAŞ'TA DEVAM
Ancak Chamberlain, Beşiktaş'ta kalmak istediğini net bir şekilde Antalyaspor’a ve kulübüne bildirdi. Siyah-beyazlı yönetimle yapılan toplantının ardından taraflar uzlaşma sağladı ve oyuncunun 2026'ya kadar devam eden sözleşmesi doğrultusunda Beşiktaş'ta kalacağı kesinleşti.
AMARTEY’İN DURUMU NETLEŞMEDİ
Ganalı savunma oyuncusu Daniel Amartey’in ise hem Antalyaspor hem de Kasımpaşa ile görüşmeleri devam ediyor. Beşiktaş, oyuncunun takımdan ayrılması için yoğun mesai harcıyor.
Haber Kaynağı:Sabah
İlgili Haberler
Antalyaspor Başkanı, Amartey, Aboubakar ve Chamberlain hakkında özel açıklamalarda bulundu!10 Eylül 2024
Daniel Amartey itirafı! ‘‘Tesislerin arka kapısından kaçmış’’8 Eylül 2024
Beşiktaş 7 eksikle sahaya çıkacak!16 Ocak 2024
Chamberlain'in rotası İngiltere19 Kasım 2024
Beşiktaş'ta Aboubakar gitti! Sırada Chamberlain var!10 Eylül 2024
Muleka'dan Beşiktaş'a tek teselli!7 Eylül 2024
Yorumlar yükleniyor...