Cyle Larin'e sürpriz bir talip daha

Beşiktaş'ta sezon başında takımdan gönderilmesi gündeme gelen Kanadalı forvet oyuncusu Cyle Larin konusunda flaş gelişmeler yaşanıyor.
Siyah-beyazlı takımın sezon başından bu yana performansı en dikkat çeken ismi olan Larin, attığı gollerle taliplerini artıyor.
Geçtiğimiz günlerde, Hollanda Ligi ekiplerinden PSV Eindhoven'ın Kanadalı golcüyü istediği ve bonservisi için 8 milyon euro'yu gözden çıkardığı iddia edilmişti.
PSV Eindhoven'dan sonra Fransa Ligi'nin önemli takımlarından Rennes de başarılı golcü Cyle Larin'i listesine aldı.
25 yaşındaki Kanadalı futbolcu, 2018 yılının devre arası transfer döneminde MLS ekibi Orlando City'den 3.5 milyon euro karşılığında Beşiktaş'a gelmişti.
Geride bıraktığımız sezonu Belçika takımı Zulte Waregem'de geçiren Larin, bu sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 10 karşılaşmada 6 kez fileleri havalandırdı. Genç oyuncunun, siyah-beyazlı takımla olan sözleşmesi 2022'de sona eriyor.
Haber Kaynağı:Takvim
İlgili Haberler
Beşiktaş Fransa'da manşetlerde! Trossard ve Vlahovic korkusu14 Eylül 2026
Beşiktaş'ta Vincenzo Italiano, Marsilya'yı ezberletiyor15 Eylül 2026
Dusan Vlahovic'e milli takım müjdesi!18 Eylül 2026
Beşiktaş'ta İlhan Fakılı fırtınası! Montella'nın da dikkatini çekti19 Eylül 2026
Nihat Kahveci Beşiktaş'a hayran kaldı!18 Eylül 2026
Beşiktaş-Marsilya maçının hakemi belli oldu!15 Eylül 2026
Yorumlar yükleniyor...
