"Cyle Larin’i sattınız mı?" Şaşırtan e-mail...

Bir süre önce PSV’nin Cyle Larin’in peşinde olduğuna dair haberler ortaya çıkmıştı. Ancak bu haberler iddiadan öteye geçmedi.
Bir süre önce PSV’nin Cyle Larin’in peşinde olduğuna dair haberler ortaya çıkmıştı. Hollanda ekibi Larin için resmi teklif sunmadı.
Beşiktaş kulübüne önceki gün bir mail geldi. Alman bir menajerlik firmasına antetli kağıdıyla gelen e-mail’de “Larin’i PSV’ye sattınız mı? Eğer satmadıysanız Fransa’dan ve Almanya’dan kendisiyle ilgilenen takımlar var” diye sorulması dikkatlerden kaçmadı.
Kulüp, bu menajerlik şirketinin araştırılmasını istedi. Oldukça ciddi bir firma olmasına rağmen “Sattınız mı?” ibaresi kafaları karıştırdı.
Derinlemesine yapılan araştırmada ise pek çok çevrede Beşiktaş’ın Larin’i 8 milyon Euro’ya PSV’ye gönderdiğine dair yanlış bilgilerin oluşması can sıktı.
Ancak Beşiktaş yönetimi bu iddiaları yalanlayarak sanki Larin’i satmak istiyormuş gibi bir hava da yaratmak istemediği içi maili görmezden gelmeye karar verdi.
Haber Kaynağı:Fotospor
İlgili Haberler
Dusan Vlahovic'e milli takım müjdesi!18 Eylül 2026
Almanya'da kaleci yarışı kızıştı! Beşiktaşlı Nübel için büyük fırsat7 Eylül 2026
Beşiktaş Almanya’yı salladı! Hoffenheim deplasmanında 3 gollü zafer15 Ekim 2026
İşte Beşiktaş'ın Hoffenheim maçı muhtemel 11'i!15 Ekim 2026
Hoffenheim cephesinden Beşiktaş analizi! İki kritik noktaya dikkat çekti15 Ekim 2026
UEFA Avrupa Ligi’nde 2. hafta heyecanı! 14 Ekim 2026
Yorumlar yükleniyor...
