REKLAM

Deniz Çoban'dan penaltı yorumu!

0

Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş, sahasında BtcTurk Yeni Malatyaspor'a 2-0 mağlup oldu.

Deniz Çoban'dan penaltı yorumu!

Maçın 90+5. dakikada Enzo Roco'dan kurtulan Bifouma, Güven'den de sıyrılmaya çalışırken yerde kaldı ve maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu penaltı noktasını gösterdi. Hakem yorumcumuz Deniz Çoban, penaltı kararını yorumladı.

Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş ile BtcTurk Yeni Malatyaspor karşı karşıya geldi. Vodafone Park'ta oynanan mücadeleyi konuk ekip Yeni Malatyaspor, 2-0'lık skorla kazandı.

Yeni Malatyaspor'a galibiyeti getiren golleri 85. dakikada Thievy Bifouma ve 90+9. dakikada penaltıdan Adis Jahovic attı.

Maçın 90+5. dakikada Enzo Roco'dan kurtulan Bifouma, Güven'den de sıyrılmaya çalışırken yerde kaldı ve maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu penaltı noktasını gösterdi.

Verilen penaltı kararını yorumlayan Deniz Çoban, "Penaltı öncesinde faul kararı verilmesi daha doğru olurdu. Çünkü oyuncunun topa doğru hamlesi yok. Rakibe doğru gidiyor. Rakibi düşürdükten sonra topa doğru hamlesi var" dedi.

Haber Kaynağı: Fanatik

REKLAM

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 0 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

Yorumu Gönder

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.