Derbi Öncesi Sergen Yalçın ve Yasin Özcan’dan Açıklamalar!

Beşiktaş’ın, Galatasaray ile oynayacağı derbi öncesinde siyah-beyazlı futbolcu Yasin Özcan ile teknik direktör Sergen Yalçın açıklamalarda bulundu.
Genç oyuncu Yasin Özcan, derbi atmosferinde sahada olacak olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek şunları söyledi:
“Böyle bir derbinin içinde, bu kadroda olduğum için mutluyum. Bu atmosferde büyük taraftarın önünde oynamak mutluluk verici. Bu maç için çalıştık hafta boyu. Derbiler, Türkiye'nin gözde maçlarından biri. Yüreğini ortaya koyan kazanır. Biz de yüreğimizi ortaya koyup kazanmak istiyoruz!”
Teknik direktör Sergen Yalçın ise karşılaşmanın zorlu geçeceğini belirtti:
“Zor bir derbi. Galatasaray lider, epeyi fark var. Biz son dönemde iyi bir grafik yakaladık. Oyuncu ve takım performansları yukarı çıktı. Bu grafiği devam ettirmek istiyoruz. Bugün belirleyici olacak şey takımın mental ve fiziksel durumu, birebir eşleşmeler. Umarım güzel ve seyir zevki, mücadele gücü yüksek bir müsabaka olur. İnşallah biz mutlu ayrılırız.”
Sergen Yalçın ayrıca takımın son durumuyla ilgili de konuştu:
“Takımımızın durumu gayet iyi. Bilal ve Emirhan eksik, ikisi de önemli oyuncular. Onları bekliyoruz. Moral motivasyonumuz iyi, konsantreyiz. Bu maçın önemini, değerini biliyoruz. Derbileri oynamak da kazanmak da zordur. Mutluluğu çok daha fazladır. Bakalım, umarım güzel bir gece olur.”
Haber Kaynağı:Orta Çizgi
İlgili Haberler
Yasin Özcan, Türkiye’de!27 Ocak 2026
Midtjylland maçı öncesi Yasin Özcan'dan açıklamalar!30 Temmuz 2026
Beşiktaş'ta Konyaspor maçı hazırlıkları tamamlandı!4 Mayıs 2026
Beşiktaş’ta Taylan Bulut krizi!23 Mart 2026
Beşiktaş’ın Göztepe karşısında ilk 11’i belli oldu22 Şubat 2026
Beşiktaş'ta Tümosan Konyaspor maçı hazırlıkları sürüyor29 Ocak 2026
Yorumlar yükleniyor...