Derbide gol rüzgarı esiyor!

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbinin gollü geçmesi bekliyor. İşte iki takımın ofansif hattı ile ilgili bazı detaylar.
Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe derbide kozlarını paylaşacak. İki takım arasında oynanacak dev derbinin gollü geçmesi bekleniyor.
İKİ TAKIM DA GOLCÜ
Ligde geride kalan 7 haftada 6 karşılaşmaya çıkan Fenerbahçe 20 kez havalandırdı. Maç başına 3.3 gol ortalaması yakaladı. Beşiktaş da 7 maçta 16 gol ile 2 golün üzerinde ortalamaya sahip. İki devin hücumda bu performanslarını sürdürmesi halinde derbinin de bol gollü geçmesi bekleniyor.
MAÇ BAŞINA GOL ORTALAMASI
Fenerbahçe, bu sezon ligde gol yollarında etkili gözüken ekiplerden biri durumunda. Ligde geride kalan 7 haftada 6 karşılaşmaya çıkan Jesus'un öğrencileri rakip fileleri 20 kez havalandırdı. Maç başına 3.3 gol ortalaması yakaladı. Beşiktaş da 7 maçta 16 gol ile 2 golün üzerinde ortalamaya sahip.
Haber Kaynağı:Sabah
İlgili Haberler
Beşiktaş'ta Şenol Güneş neşteri vuruyor!27 Aralık 2022
Hollanda basınının gündemi Wout Weghorst!25 Ekim 2022
Wout Weghorst, Trabzonspor'u gözüne kestirdi!12 Ekim 2022
Ismael'den Dele Alli raporu!5 Ekim 2022
İşte Beşiktaş - Fenerbahçe karşılaşmasının en çok koşan ismi!5 Ekim 2022
İşte ilk defa derbiye çıkan oyuncular!3 Ekim 2022
Yorumlar yükleniyor...