NTV'de yayınlanan programda Rıdvan Dilmen, karşılaşmayı değerlendirdi.
İşte Dilmen'in yaptığı açıklamalar:
-Alanyaspor kalecisi cinlik yaptı-
"Beşiktaş'ın Atiba ile bir pozisyonu var. Alanyaspor kalecisi cinlik yaptı, Atiba da kaleci atlayacak sandı. Kaleci çok riskli bir hareket yaptı ama tecrübeli bir kaleci."
-Abdullah Avcı'nın ilk 11'inin oyuncusu değiller-
"Atiba ve Oğuzhan, eski güçlerinde değiller. Onlar da ürkekler ve pas hataları yapıyorlar. baskıyı kaldıramadılar. Hem güçlü hem de güvenli değiller. İkisi de sezon başında Abdullah Avcı'nın ilk 11'inin oyuncusu değillerdi."
-"Ben öyle oynamayacağım" dedi ve..."
"Beşiktaş ideale yakın, sakatlıklarını atlatarak maça çıktı. Ljajic forvet arkası diyorduk ama ‘Ben öyle oynamayacağım’ dedi ve oyundan çıkardı."
-Beşiktaş'ın müthiş eforunu takdir edelim-
"Beşiktaş’ın özellikle skoru yakaladıktan sonra müthiş eforunu takdir edelim. Abdullah Avcı tartışılıyor, Fikret Orman kongre kararı almış, taraftar üzgün kırgın. Alanyaspor'u da bugün beğendim. Bugün Beşiktaş için önemli olan kazanıp ben bu yarışta olmak istiyorum demesiydi."
-Eli en güçsüz olan Abdullah Avcı’ydı-
"Beşiktaş ligin sondan üçüncüsüyken, şampiyonluğa oynuyorum diyen Fenerbahçe ve Galatasaray’ın bir maç arkasında yer aldı. Bu takımlar arasında transfer döneminde eli en güçsüz olan Abdullah Avcı’ydı."
Haber Kaynağı: ortacizgi.com