REKLAM

"Dorukhan Toköz, iki tane çok doğru iş yaptı"

1

Beşiktaş, Süper Lig'de oynadığı Yeni Malatyaspor maçından galibiyetle ayrılan taraf oldu.

"Dorukhan Toköz, iki tane çok doğru iş yaptı"

Süper Lig'in 7. haftasında Yeni Malatyaspor ile oynayan Beşiktaş, evinde rakibini 1-0 mağlup etti.

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında Erman Özgür, maçın ardından Ghezzal ve Dorukhan Toköz'ün performansını değerlendirdi.

-Vitesi 2'den 3'e attı, daha 5'e atacak kadar güçlenebilir-

"Ghezzal'ın ikinci yarı performansından övgüyle bahseden Erman Özgür, "İkinci yarı vitesi 2'den 3'e attı, daha 5'e atacak kadar güçlenebilir. Larin'e, orta kabul etmiyorum, çok net bir gol pası... Bu pasa orta demek haksızlık olur diye düşünüyorum."

-Dorukhan, iki tane çok doğru iş yaptı-

"Dorukhan maçın ilk yarısında iki tane çok doğru iş yaptı. Beklerin arkasına yapacağı koşularla rakibin dengesini bozabilir. Dorukhan bunu maçın ilk yarısında 1-2 defa denedi. Ondan sonra oyundan çıkana kadar yapmadı. Fiziksel olarak biraz daha güçlendiğinde bunu daha fazla yapabilir. Çünkü Beşiktaş'ın buna ihtiyacı var." dedi.

Haber Kaynağı: ortacizgi.com

REKLAM

Yorumları Göster / Yorum Yaz

Küfür, hakaret, rencide edici ve büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmayacaktır.

Bu habere toplam 1 yorum yapılmıştır.

Kalan karakter sayısı : 200

Yorumu Gönder

Sitemizde Son Dakika Beşiktaş Haberleri 'ne ulaşabilirsiniz. En Güncel Beşiktaş Haber portalı ortacizgi.com.