Dorukhan Toköz'de sıcak gelişme!

Beşiktaş, iç transferde ise Dorukhan Toköz ile görüşmelerini sürdürüyor. Ancak milli futbolcunun talipleri her geçen gün artıyor. Deneyimli orta sahayı İtalyan ekibi Lazio transfer etmek istiyor.
Beşiktaş ile sezon sonu bitecek olan sözleşmesini uzatma konusunda henüz sonuç alınamayan Dorukhan Toköz'ün talipleri artıyor.
Milli futbolcu siyah-beyazlıların kendisine yaptığı 7 milyon liralık net maaş artı maç başı 100 bin liralık teklife yanıt vermezken, menajeri Ahmet Bulut da Avrupa kulüpleriyle dirsek temasında.
İspanya ve İtalya'dan büyük ilgi olan 24 yaşındaki milli futbolcuya son talip Lazio oldu. İtalyanlar gözlemcileriyle yakından takip ettirdiği Dorukhan ile ilgili olumlu raporlar hazırladı ve transfer için hedefleri arasına koydu. Son yıllarda Türkiye'yi yakından takip eden İtalyan ekibi, Eljif Elmas ve Vedat Muriqi transferleriyle Süper Lig'e olan ilgisini göstermişti.
İTALYA'YA SICAK BAKIYOR
Başkent ekibinin bu kez sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Dorukhan için bir hayli istekli olduğu ve menajeriyle temaslara başladıkları belirtildi.
Deneyimli oyuncunun da Lazio konusuna sıcak baktığı ve menajerinin görüşmelerinin akıbetini beklediği kaydedildi.
Dorukhan'a Lazio dışında, Udinese ve Real Betis'in de ilgisi mevcut. 2018-19'dan bu yana Beşiktaş forması terleten başarılı orta saha bu sezon çıktığı 22 resmi karşılaşmada 2 asiste imza attı.
Haber Kaynağı:Sabah
İlgili Haberler
Beşiktaş ve Fenerbahçe , Wout Faes için karşı karşıya!15 Ağustos 2026
Beşiktaş'a genç stoper Joao Ananias!28 Ağustos 2026
Felix Uduokhai'ye İspanya'dan talip!9 Ağustos 2026
Vincenzo Italiano geleceği ve Beşiktaş'ı anlattı! Dikkat çeken sözler!24 Eylül 2026
Beşiktaş'ta Salih Özcan'a ara yok!7 Ekim 2026
Beşiktaş'ta Orkun için Miretti alternatifi7 Ekim 2026
Yorumlar yükleniyor...
