Dorukhan Toköz'den yeni açıklama! "İki hafta sonra..."

Alanyaspor maçında yaşadığı sakatlık sonrası ameliyat olan Dorukhan Toköz, açıklamalarda bulundu. Dorukhan Toköz, son durumu ile ilgili bilgi verdi.
Süper Lig’de geçtiğimiz hafta oynanan Alanyaspor maçında yaşadığı sakatlıkla taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin yüreğini burkan Dorukhan Toköz, moral olarak kendisini toparlamaya başladı.
Beşiktaşlı futbolcu, tedavisinin devam ettiği hastanede Sözcü'ye özel açıklamalarda bulundu.
Dorukhan Toköz, şunları söyledi:
“Ameliyatım başarılı geçti, kıkırdağımda onarım yapıldı. Taburcu olup tedavim evimde devam edecek. İki hafta sonra koltuk değneklerini atıp yürümeye başlayacağım. Her maça çıkarken sakatlık ihtimallerine göre hareket ediyorum, ona göre pozisyon alıyoruz ama olacağı varmış oldu. Allah beterinden saklasın. En kısa zamanda eskisi gibi ve daha güçlü sahalara döneceğim. Türkiye'nin her yerinden destek almak beni çok mutlu etti.”
Haber Kaynağı:Sözcü
İlgili Haberler
Beşiktaş'ın Ümit Akdağ için ödeyeceği bonservis ortaya çıktı!3 Eylül 2026
Italiano İtalyan yıldızla bizzat kendi görüşecek!23 Ağustos 2026
Beşiktaş'tan Johan Bakayoko hamlesi!11 Ağustos 2026
İşte Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin muhtemel 11’leri!5 Eylül 2026
Beşiktaş'ta Ümit Akdağ ilk antrenmanına çıktı!4 Eylül 2026
Ümit Akdağ’dan ilk açıklamalar! “İnanılmaz mutluyum”4 Eylül 2026
Yorumlar yükleniyor...
