Eduard Graf'tan ilk bomba! Beşiktaş'tan milli yıldıza teklif hazırlığı

Yeni sezonun kadro planlamasını yapan Beşiktaş rotasını Borussia Dortmund'a çevirdi. Siyah-beyazlılar orta saha transferi için Salih Özcan'ın peşinde.
Siyah-beyazlılar yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak isterken takviye yapılacak bölgeler ve listedeki isimler belirleniyor.
Yeni sezon çalışmaları kapsamında hazırlıklarını sürdüren siyah-beyazlılarda Borussia Dortmund'dan gündeme iki isim geldi. Sözcü gazetesinde yer alan haberde Beşiktaş'ın Dortmund'dan Salih Özcan ve takımda kiralık olarak oynayan Daniel Svensson'la ilgilendiği belirtildi.
Haberde, Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı'nın scout şefi Eduard Graf'ı Salih Özcan transferinde görevlendirdiği ve 27 yaşındaki futbolcu için teklif yapılacağı kaydedildi.
Milli futbolcunun Borussia Dortmund'da yeteri kadar süre bulamadığı için ayrılmayı düşündüğü aktarılırken Beşiktaş'ın bu durumu kullanıp transferi bitirmek istediği ifade edildi.
Haber Kaynağı:Sözcü
İlgili Haberler
Serdal Adalı'dan Beşiktaş'ta transfer ve hakem gündemine dair çarpıcı açıklamalar!23 Eylül 2026
Dusan Vlahovic için flaş iddia! Anlaşma sağlandı!11 Ağustos 2026
İşte Beşiktaş’ın Marsilya’ya karşı en büyük kozu!16 Eylül 2026
Beşiktaş, Mavropanos transferi için harekete geçti!14 Ekim 2026
Beşiktaş, Joey Veerman işin devrede!13 Ağustos 2026
İşte Beşiktaş’ın Eyüpspor karşısındaki muhtemel 11’i!16 Ağustos 2026
Yorumlar yükleniyor...
