Elneny'nin menajerinden müjdeli haber! 31 Mayıs'a kadar...

Gelecek sezonun kadrosunu kurmak için gece gündüz çalışan Beşiktaş'a Mısırlı futbolcusu Elneny'den iyi haber geldi.
Tüm takımdan yüzde 30'luk maaş indirim talep eden Arsenal yönetiminin, gelecek sezon takımda düşünmediği yıldız ismi 1 yıl daha Beşiktaş'a kiralayabileceği öğrenildi.
Siyah-beyazlıların takımda tutmak istemesine rağmen yüksek maliyeti nedeniyle elde tutamayacağı oyuncuya Arsenal'den yol göründü.
KRİTİK TARİH 31 MAYIS
Tüm takımdan yüzde 30'luk maaş indirim talep eden Arsenal yönetimi Mısırlı oyuncuyu gelecek sezon takımda düşünmüyor. Eğer iyi bir teklif gelirse satmaya karar verdi. Ancak pandemi krizi nedeniyle İngiliz ekibine herhangi bir teklif yok.
Menajer Alaa Nazmi, 31 Mayıs'a kadar Arsenal'ın istediği teklifi alamazsa tecrübeli orta saha oyuncusunun Beşiktaş'ta 1 yıl daha kalabileceği bilgisini verdi.
Haber Kaynağı:Fotomaç
İlgili Haberler
Elneny'nin menajerinden son dakika açıklaması10 Mayıs 2020
Elneny'nin menajerinden açıklama! "Önümüzde başka teklifler de var"21 Nisan 2020
Beşiktaş'ın Elneny aşkı devam ediyor!25 Ocak 2024
Beşiktaş, Muhammed Elneny için düğmeye bastı!17 Ocak 2024
Beşiktaş'ta Elneny sesleri!20 Kasım 2023
Beşiktaş'ta gündem Elneny!6 Mayıs 2023
Yorumlar yükleniyor...