Emre Kocadağ'dan güzel haber! "Avantajlı olan biziz, görüşmelere başlayıp..."

Fransızların, Beşiktaş'ın iki yıldızı Rosier ve Ghezzal'a talip olması Beşiktaş'ı tedirgin ediyor.
Şampiyon Beşiktaş'ta taraftarların en çok merak ettiği isimler Rachid Ghezzal ve Valentine Rosier… Kiralık olarak forma giydikleri sezonda takıma büyük katkı veren iki ismin talipleri artmaya başladı. Siyah-beyazlı yönetim, 1 yıl daha kiralık olarak kadroda tutmak isterken Ghezzal'e Monaco'nun ardından Lyon da talip oldu.
Avrupa basınında yer alan haberlere göre iki Fransız kulübün, Leicester City'le bonservis pazarlıklarına başladığı belirtildi.
KALMAK İSTİYORLAR
Siyah-beyazlı formayla Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermek isteyen Rosier için Marsilya çok ciddi. Fransız kulübün, Sporting Lizbon'a 8 milyon Euro'luk teklif yaptığı ileri sürüldü. Dış basına göre bu gelişmeler yaşanırken Beşiktaş'ın her iki futbolcuyu kiralık olarak kadro tutması zora girebilir.
Asbaşkan Emre Kocadağ, “Hem Ghezzal hem de Rosier, Beşiktaş'ta kalmak istiyor. Avantajlı olan biziz. Görüşmelere başlayıp iki futbolcuyu da tutmak istiyoruz” dedi.
Haber Kaynağı:Sözcü
İlgili Haberler
Beşiktaş, Ndidi için gelen teklifleri değerlendiriyor!28 Haziran 2026
Beşiktaş Ghedjemis için teklifini yükseltti!25 Ağustos 2026
Fares Ghedjemis için son dakika Beşiktaş açıklaması!22 Ağustos 2026
Beşiktaş'a Fares Ghedjemis'ten kötü haber!16 Ağustos 2026
Beşiktaş, Kassoum Ouattara transferini resmen açıkladı!2 Temmuz 2026
Kassoum Ouattara, Beşiktaş için İstanbul'da!2 Temmuz 2026
Yorumlar yükleniyor...
