Ercan Taner'den dikkat çeken yorum! "Beşiktaş'ı hayal edemediği..."

Sözcü Gazetesi spor yazarı Ercan Taner, Beşiktaş ile ilgili düşüncelerini kaleme aldı.
İşte Ercan Taner'ın Beşiktaş yorumu:
SERGEN YALÇIN’IN BEŞİKTAŞ’I
3 gün olmuştu takımın başına geçeli. Elinde sihirli değnek yok. Rize'de yenilse kimse bir şey demezdi. Kendisini çok yakından tanıdığım, uzun süre televizyon programı yaptığım için şuna emindim; Rize maçına çıkarken: İlk işi mental olarak takımı maça hazırlamak olacaktı Sergen Yalçın'ın.
Futbolu çok iyi bilir. Futbolculuk döneminde dünya çapında teknik direktörlerle çalıştı. Büyük oyuncu olduğu için ona karşı antrenman ve maçlarda mazeret bulmanız çok zor olur, futbolcuysanız.
Sergen Yalçın, görev yaptığı son üç takımın başında çıktığı ilk maçları hep kazandı. Ona kesinlikle süre tanınmalı. En büyük avantajı, ligimizi çok iyi biliyor olması. Öne geçtiği lig maçlarında hiç puan kaybetmedi Kartal. Bu, şu anlama geliyor: Yakalanacak bir galibiyet serisi, Beşiktaş'ı hayal edemediği yerlere getirebilir.
Ercan Taner / Sözcü
İlgili Haberler
Ercan Taner: "Eskiden tarih yazardı, şimdi kayboluyor!"15 Aralık 2025
Sergen Yalçın'dan Trabzonspor maçı yorumu!20 Ekim 2026
Ercan Taner’den Derbi Penaltısı Tepkisi: “Tam Bir Sirk!”6 Nisan 2026
Beşiktaş’ta Italiano Fırtınası! Dört Hocanın Toplamına Ulaştı17 Ekim 2026
Nihat Kahveci'den Sergen Yalçın'ı Kızdıracak Sözler!1 Ekim 2026
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yorumu!21 Eylül 2026
Yorumlar yükleniyor...
