Ergin Aslan'dan şok sözler! "Beşiktaş, 5-6 milyon Euro zarar eder"

TVNET’te yayınlanan programda Ergin Aslan, Victor Ruiz’in sözleşmesini tek taraflı feshetmesi ile ilgili yorumlarda bulundu.
Ergin Aslan, Beşiktaş’ın Victor Ruiz konusunda yaşayabileceği süreci değerlendirdi.
İşte Aslan’ı yaptığı açıklamalar:
Bu zarar 5-6 milyon Euro’yu bulur
“Beşiktaş, bu kurallar çerçevesinde Ruiz meselesinde haklı çıkamaz. Bu kuralları eleştiriyorum. En azından pandemi sürecinde bir kereye mahsus bu kurallar, FFP’de yapıldığı gibi esnetilmek zorunda. Hangi kulüp pandemi döneminde maaş ödedi? O zaman herkes sözleşmesini feshedebilir. FIFA ve UEFA, kesin kurallar koyması lazımdı. Bugünkü kurallarla dava görülürse Beşiktaş, zarar eder. Bu zarar 5-6 milyon Euro’yu bulur. Zaten 2,5 milyon Euro bonservis vermişti. Bu yılın ücreti ve sözleşmesi 3 yıllık… Hepsini alamasa da büyük oranda alır. Bu yanlış ve kulüpler, bunun altından kalkamaz. O yüzden dünya futbolunda 1-2 tane emsal karar oluşması lazım.”
Futbolcu açısından hiç etik görmüyorum
“İhmaller var mı? Var. Ödemeler gecikmiş mi? Gecikmiş. Ama iki hafta kalmış ve sezon bitiyor. İş ahlakı diye bir şey var. Yarın gittiği yere de bunu yapacak. Bunu futbolcu açısından hiç etik görmüyorum. Kulüp açısından da amatör bir davranış olarak görüyorum. Bunların öngörülüp bu konuşmaların yapılıp takımda tutmayı becerebiliyor olması lazımdı.” ifadelerini kullandı.
Haber Kaynağı:Orta Çizgi
İlgili Haberler
Serdal Adalı’dan Ronaldo iddialarına yanıt! “Amaç ne, gerçekten bilen var mı?”Arşiv · 20 Mayıs 2025
Başkan Serdal Adalı'dan Ronaldo açıklaması!Arşiv · 19 Mayıs 2025
Ergin Aslan'dan açıklamalar! " Kimse Fenerbahçe, Beşiktaş'ı rahat yener diyemez"Arşiv · 7 Mayıs 2025
Ergin Aslan'dan Burak Yılmaz açıklaması! “Burak Yılmaz’ın açıklamalarını gözlerim fal taşı gibi…”Arşiv · 6 Kasım 2023
Ergin Aslan'dan Valerien Ismael açıklaması! "Sizin vizyonunuz Valerien Ismael mi?"Arşiv · 27 Ekim 2023
Ergin Aslan'dan Club Brugge-Beşiktaş maçı yorumu! "Tutan bir taraftan..."Arşiv · 22 Eylül 2023
Yorumlar yükleniyor...


