Erman Özgür, Beşiktaş-Alanyaspor maçını değerlendirdi! "Beşiktaş en iyi maçını oynadı"

Spor yorumcusu Erman Özgür, Beşiktaş-Alanyaspor maçını Tivibuspor'da değerlendirdi.
İşte o açıklamalar;
BEŞİKTAŞ EN İYİ MAÇINI OYNADI
"Dele Alli’yi kazanmak için bir adım var, Dele Alli’de pozitif ve niyetliydi. Beşiktaş sezonun coşkusunu 90 dakikaya yayabildiği en iyi maçını oynadı. Beşiktaşlı taraftarlardan ilk defa senkronize tezahürat dinledik. Bu şampiyonluğa oynayan bir takımın yapabileceği bir şey Beşiktaş taraftarlarını bugün arkasına aldı. Oyun coşkusu Beşiktaş’ın Şenol Güneş’le yaşadığı şampiyonluklarınkine benzer, aynı kalite elbette yok ama aynı hücum isteği var. Beşiktaş önde bastı ama önde basarken orta sahaya gelen toplara stoperlerde öne çıkarak eşlik etti yani Beşiktaş bugün oyunun boyutunu çok iyi belirledi."
TAYYİP TALHA VE WELİNTON'U BEĞENMEDİM
"Tayyip Talha ve Welinton’u ben beğenmedim. Beşiktaş çok fazla pozisyon verdi ama oyunu daraltma konusunda Beşiktaş’ın önde yaptığı pres ve devamında kazandığı gollerde bu iki stoperin öne çıkarak rakip forvetlere basması çok önemli. Beşiktaş geri koşmadı."
MULEKA, BEŞİKTAŞ İÇİN UYGUN FORVET DEĞİL
"Aboubakar’ın partneri Cenk Tosun olur, Dele Alli olur, Ghezzal olur, N’koudou bile olur ama Muleka asla olmaz. Oyun zekası problemli, top kontrolü problemli, koşarken rakip forvet hattının arkasına ofsayt olarak ayarlaması problemli. Muleka, Beşiktaş için uygun forvet gözükmüyor. Mert Günok 4 tane net pozisyon kurtardı. " dedi.
Haber Kaynağı:Orta Çizgi
İlgili Haberler
Beşiktaş yönetiminden Vincenzo Italiano'ya güven tam!21 Ekim 2026
Kartal’ın deplasman kabusu sürüyor!19 Ekim 2026
Erman Özgür’den Beşiktaş Değerlendirmesi “Kendimizi Kandırma Yöntemimiz Var”9 Şubat 2026
Beşiktaş'ta zorlu fikstür bitiyor! Zirve yarışında büyük fırsat14 Ekim 2026
Beşiktaş, Anadolu’da sıkıntı yaşıyor!22 Eylül 2026
Beşiktaş'ta Ümit Akdağ için plan belli oldu! Milli ara sonrası...19 Eylül 2026
Yorumlar yükleniyor...
